Pazar Sohbeti | Cobra_HD

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bir Pazar Sohbeti ile daha karşınızdayız. Bu hafta forumun eski üyelerinden @Cobra_HD ile sohbet ettik. Bana kalırsa çok ciddi bir röportaj oldu ama ayrı bir hava kattı bu da. Lafı fazla uzatmadan sohbete geçelim;

Bize kendinden bahseder misin?

Cobra_HD;
Elbette! Ben -gerçek hayatta- yazdığım gibi konuşmayan birisiyim, yanlış anlamayın. Küfür etmem. Bazen Edebiyatçıyımdır, bazen de Matematikçi. Kişiliğim zaten forumdaki gibi iyimserdir.

Cobra_HD Kimdir?
Cobra_HD;
Cobra_HD, dört yıla yakın süredir kullandığım "Cobra" nikinden gelmiştir. Bu nik de ilk aklıma geldiğinde "CoBrA" şeklindeydi. Zamanla bu değişerek son şeklini aldı.

Hobilerinizden biraz bahseder misin?
Cobra_HD;
Toplamda iki hobim vardır, birisi bilgisayar, diğeri de çizim yapmak. Çizim yaparken genellikle logo tasarlarım, -eski- okulumda da bu yüzden gayet pöpülerdim. Bilgisayar konusuna gelir isek, modelleme ve animasyon yapmayı çok severim.

Örnek aldığın kişiler var mı ? Varsa kimler?
Cobra_HD;
Örnek aldığım iki insan var, birisi en iyi arkadaşlarımdan Ahmet Faruk ve gene en iyi arkadaşlarımdan Ahmet Taha. Ahmet Faruk'dan sosyal olmayı öğrendim. Ciddiyim, bir ara sosyallik ile ben tamamen zıt düşüyorduk. Ahmet Faruk ile de görüşmüyordum. Görüşmeye başladığımda yavaş yavaş sosyal olmaya başladım. Ahmet tahadan ise Tasarım yapmayı ve İlham almayı öğrendim. Bu şu andaki kişiliğimin oluşmasındaki başlıca etken diyebiliriz. İnternetten bişeyler araştırmyaya başladım, onun sayesinde de forumlara kayıt oldum.

Minecraft Türkiye Forum senin için ne ifade ediyor?
Cobra_HD;
Minecraft Türkiye benim için sadece bir forum değil. Burası bir aile. Bu hoşgörü başka forumlarda ve hayatta sık rastlanmayan bir şey.

Kullanıcı adının bir anlamı var mı?
Cobra_HD;
Kullanıcı adımın genel bir anlamı yok ama benim Cobra olduğumu bilen insanlara sorunca akıllarına hep samimiyet geliyor.

Forumda yetkili olmayı düşünüyor musun?
Cobra_HD;
Daha önce başvuru yapmıştım ancak kabul edilmedim. Benim de pek umurumda olmadı böyle olunca.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ile ilgili bir avatar kullanıyorsun. Bu tür çizgi filmleri seviyor musun ? Seviyorsan hangileri?

Cobra_HD;
Tabii ki Teletabiler! Adventure Time haricinde bir şey izlemiyorum. Tür olarak seviyorum ancak en düzgünü Adventure Time.

Site yönetiminden memnun musun?
Cobra_HD;
Memnun değilim maalesef. Yetkilileri eleştirdiğim konular kapanıyor, yetkililerin de çok cana yakın olduğunu söyleyemem. İstisnalar da var tabi.

Son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mı?
Cobra_HD;
Bu yazıyı yazarken Smile kullanmamak beni çok zorladı ve neyi nereye yazsam bilemedim, çok tuhaf bir hayatım varmış. Ayrıca Röportaj yaptığın için teşekkürler!

Kendisine teşekkür ediyorum. Güzel bir röportaj olması için bazı şeylerden vazgeçmiş( gerçekten smile kullanmayı seven bir arkadaşımız) bu da ayrı bir teşekkürü hak ediyor. :)

Sıradaki sohbetimizin kimin ile olduğunu öğrenmek için diğer konuyu ziyaret edebilirsiniz. İyi forumlar. :)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Cobra kardeşimizin bana yardımcı olduğunu hatırlarım, çok iyi biridir kendisi ="=