Pazar Sohbeti | Iskefiyeli61

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pazar Sohbeti adı altındaki röportajlarımızın yenisiyle karşınızdayız. Bu hafta yasaklı üyelerimizden @Iskefiyeli61 ile ilgili röportajımızı yayınlıyorum. Kendisi benimle röportaj yaparken yasaklı değildi. :) Lafı uzatmadan sohbetimize geçiyorum;

Merhaba, bize kendinden bahseder misin? Iskefiyeli61 kimdir?

Aslında bahsedecek fazla bir şey yok, forumdaki birçok üye gibi tek sosyal alanı burası olan, fazlasıyla üşengeç, belirli yerlerde gururlu bir insanım.

Hobilerinden biraz bahseder misin?
Kesin bir hobim olduğunu söyleyemem, maymun iştahlı biriyim denebilir. Her an her şeye ilgi duyabilecek biriyim. Fakat genele bakacak olursak teknoloji ile ilgilenmek, resim çizmek, şarkı dinlemek gibi şeylere bayılırım.

Örnek aldığın kişiler var mı? Varsa kimler?
Zevklerim çok hızlı değiştiği için kesin bir idolüm olduğunu söyleyemem. Fakat forumdaki adıyla DaxterMorgan beğendiğim ve saygı duyduğum kişilerdendir.

Minecraft Türkiye Forum'dan nasıl haberdar oldun?
Aslında buraya sadece bir kaç sorunumu çözmek için geldim, planıma göre sorularımı sorup gidecektim. Fakat daha sonra düzenli olarak Küp Sanatı bölümünü ziyaret etmeye başladım, yavaş yavaş da mesaj yazmaya başlayınca insan ister istemez foruma alışıyor ve küçük bir çevresi oluşuyor. Sonra da burada kalıp onlarla doya doya konuşmak istiyor.

Minecraft Türkiye Forum senin için ne ifade ediyor?
Minecraft Türkiye bana bir oyun forumundan çok arkadaşlık sitelerini anımsatıyor bazen. Bezin ise bir Kreş(!). Fakat nedense bu forumda beni çeken bir şey var.

Kullanıcı adının bir anlamı var mı?
Kullanıcı adım soyadım aslında. Kullanıcı adı konusunda yaşadığım kıtlıktan sonra bu aklıma geldi ve fazlasıyla hoşuma gitti. Benim için fazlasıyla anlamlı bir isim.

Forumda yetkili olmayı düşünüyor musun?
Hem istiyorum, hem istemiyorum. Hatalı yönetimin bu kötü gidişatını düzeltmek için yetkili olmak isterdim, fakat yetkililere olan ağır tepki yüzünden de olmak istemezdim. Tabii yaşarken insanın görüşleri daha farklı oluyor.

Bir kaç tane ceza aldınız sanırım. Forum yönetimi hakkında ne düşünüyorsun?
Evet, 3 hesabım sınırsız yasaklandı fakat buradan kuralları çiğneyen biri olduğumu düşünmeyin, ilk hesap yasaklandıktan sonra açtığım 2 hesap yan hesap olduğu için yasaklandı fakat hepsine farklı bir kılıf uyduruldu. Hiç küfür etmediğim halde Küfür/Hakaret'ten yasaklandım. 2. hesabımın yasaklanma sebebi ise fazlasıyla trajikomikti; "Tartışma çıkaran kişilerin yasaklanması ile sizin hesabınızın yasaklanması aynı zamanda olmuştur...."

Son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mı ?
Burdan Vaynikağım'a selamlarımı ileteyim. Bu güzel sohbet için teşekkür ederim.

En Kısa zamanda aramıza dönmesini umuyorum. :)

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimki 3 hafta sonra heralde :D vaynikome kız değil - _-

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benimki Hiçbir Zaman :(

R

Reloven

Ziyaretçi
Bide Benim Hakkımda Yapın 5000 Uyarı Puanıyla Ban Yememe...

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iskefiyeli'yi biraz biliyorum, 5 ay ban yedi.. Yememesi gerekliydi bence, şaka yapmanın cezası bu kadar ağır olmamalı.. Kendisi inatla yasaklanıyor :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Kabullenin. Şu an benim röportajım en iyi röportaj :) (yazana kadar canım çıktı)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seneye paylaşırsın benimkimi artık :D

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beninkinide Ban Yedikten Sonramı Paylaşıcan Çok Merak Ettim Bende Röportaj Yapmak İsterim :)