Pazar

BlindAngel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucu'da warp pazar yapmak istiyorum mesela güzel bir build oluşturdum kims ekırmasın diye wg'ledim.Bu build içindede pazar satmak için 10x10 yerler yaptım bunu nasıl satabilirim ? Yani tabela ile satışa koyuyorum adam alıyor sorun yok ama ne bir şey koyabiliyor nede kırabiliyor.Setparent verelim dedim ama bu seferde heryeri kırıyor.Bunu nasıl halledebilirim ? Bilenler lütfen yardım edin.Yardımlarınızı bekliyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bi alanı worldedit ile seçip world guard ile isim ver. "Arsa nasıl yapılır?" videolarındaki flagları uygula ve herhangi biryere bir tabela koy ve şöyle yaz.
1. satır : [SELL]
2. satır : <WGadı(Yukarda isim ver dediğim yer.)>
3. satır : <Fiyat>

BlindAngel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dediğin gibi yapıyorum ama sanırım sen yazdığım yazıyı pek anlamamışsın ben bina gibi biryer içine bir sürü alan yapıp onları satmak istiyorum.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi alanı worldedit ile seçip world guard ile isim ver. "Arsa nasıl yapılır?" videolarındaki flagları uygula ve herhangi biryere bir tabela koy ve şöyle yaz.
2. satır : <WGadı(Yukarda isim ver dediğim yer.)>
3. satır : <Fiyat>
Adam pazar istemiş siz satmayı yazmışsınız keşke okusaydınız yazmadan önce.Bende boyle yazıyım
1. satır [Rent]
2. satır wgadi
3. satır fiyat:zaman şeklinde yaparsanız olur

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dediğin gibi yapıyorum ama sanırım sen yazdığım yazıyı pek anlamamışsın ben bina gibi biryer içine bir sürü alan yapıp onları satmak istiyorum.
işte anlattım. (SimpleRegionMarket Yükledin mi ?)
Baştan anlatayım. Öncelikle //wand alarak bi alanı seç, sonra o alana şu komutu yaz (<alanadı> kısmı değişkendir) /rg define <alanadı>
ardından internete arsa nasıl yapılır diye arattır ve ordaki /rg flag <alanadı> <flag>
komutlarını uygula ve bir yere tabela koy. Üzerine şunu yaz;
2. satır : <alanadı>
3.satır : fiyat:süre
4. satır: (yeller esiyor :D)
Gizemli not :
süreyi keremaktuna dan öğrendim çaktırma :D

Adam pazar istemiş siz satmayı yazmışsınız keşke okusaydınız yazmadan önce.Bende boyle yazıyım
1. satır [Rent]
2. satır wgadi
3. satır fiyat:zaman şeklinde yaparsanız olur
Bende [SELL] yazınca da oluyor. Bukkitden indirilmiş hali?

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte anlattım. (SimpleRegionMarket Yükledin mi ?)
Baştan anlatayım. Öncelikle //wand alarak bi alanı seç, sonra o alana şu komutu yaz (<alanadı> kısmı değişkendir) /rg define <alanadı>
ardından internete arsa nasıl yapılır diye arattır ve ordaki /rg flag <alanadı> <flag>
komutlarını uygula ve bir yere tabela koy. Üzerine şunu yaz;
2. satır : <alanadı>
3.satır : fiyat:süre
4. satır: (yeller esiyor :D)
Gizemli not :
süreyi keremaktuna dan öğrendim çaktırma :D

Bende [SELL] yazınca da oluyor. Bukkitden indirilmiş hali?
sell hatırladıgım kadarıyla sırf satıyordu ama kiralama da mı varmış sell'de

BlindAngel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya kdrbrk bak arkadaşım ben bir bina yaptım içine 10-15 tane yer yaptım pazar için adam gelip o tabeladan satın alıyor sorun yok ama kıramıyor edemiyor hiçbirşey yapamıyor.Nedeni o binanında wg'li olması yoksa dedigini yapmayı bende biliyorum.Bunu yazımda da anlattım.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya kdrbrk bak arkadaşım ben bir bina yaptım içine 10-15 tane yer yaptım pazar için adam gelip o tabeladan satın alıyor sorun yok ama kıramıyor edemiyor hiçbirşey yapamıyor.Nedeni o binanında wg'li olması yoksa dedigini yapmayı bende biliyorum.Bunu yazımda da anlattım.
Kod:
/region setparent pazar pazar1
meslela yani bunu yaparsan pazar1'in wgsi pazar'ın wgsinden üstün olur ve satın almıs kısı de kırabılır