Soğutma'da problem olduğunu sanmıyorum, bilgisayarı zorlamadığınız sürece soğutmasız da çalışabilirSoğutman bozulmuş olabilir ve bilgisayarını soğutmaya yetmiyor ve 5 dakika sonra bilgisayarın ınısıp kapanıyor.
Bende de aynı hata vardı pat diye kapanıyordu. Anakart'ın yandığını söylediler, virus var dediler falan herşeyi yaptım düzelmemişti. Format attıktan sonra düzeliyor ancak bir kaç hafta sonra tekrar aynı şey oluyordu. Bende yeni pc aldım.
Bende yeni pc aldım.Soğutman bozulmuş olabilir ve bilgisayarını soğutmaya yetmiyor ve 5 dakika sonra bilgisayarın ınısıp kapanıyor.
Bende de aynı hata vardı pat diye kapanıyordu. Anakart'ın yandığını söylediler, virus var dediler falan herşeyi yaptım düzelmemişti. Format attıktan sonra düzeliyor ancak bir kaç hafta sonra tekrar aynı şey oluyordu. Bende yeni pc aldım.
Param olsa bende isterim ama işteBende yeni pc aldım.
- vay be xd
Krdş seni şöyle alalımee nası gönderiyi açıyon pc kapanıyosa
Telefon bu krdş ne bekli10ee nası gönderiyi açıyon pc kapanıyosa
Telefon bu krdş ne bekli10
Evde tornavida olsa eyvallahta işte neyse sağol, deniyeceğim.İşlemci yerine tam oturduğuna dikkat et ve işlemci üstündeki fanını tam oturduğuna emin ol sonra PC tekrar aç eğer sorun hala çözülmedi ise tekrar buraya mesaj at
Bir tornavida yardım ile tüm her şeyi yapabilirsin fakat yıldız mı düz tornavida mi o kadarını bileme o senin bileceğin bir iş her bilgisayara göre değişmekte vidalari![]()
kardesim. simdi üzüldümEvde tornavida olsa eyvallahta işte neyse sağol, deniyeceğim.
Para olsakardesim. simdi üzüldümistersen ana kartı yenile ?