Pc deki bilgilerim silindi

scorpion53

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar dün akşam pc de hiçbir şey yoktu sabah pcyi açtığımda tüm bilgilerim yok olmuş silinmiş çöğü bazı klasörler ve en önemlisi .txt ler arattığım zaman çıkıyo ama açılmıyo eksik dio porğramların simgeleride silinmiş geri yüklüyorum siliyo hemen ne yapcam lütfen yardım !!

ebubekir53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sistem Geri Yüklemeyi açın, oradan en yakın tarih neyse onu seçiyorsunuz (varsa). Sonra sistemi o tarihe geri yükleyecektir.Eskidende öyle bir şey olmuştu, bu yöntemi kullanarak kurtardım.

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Valla gece gece Windows 10 a güncelleme yapmıştır dicem de, kapatmışsın bilgisayarı. Yanlışlıkla deepfreeze yüklemiş olmayasın :D

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç gerek yok , silineni geri yükleme gibi birçok program var araştırıp indirin ve kullanın.

scorpion53

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ole olmuyo içte onu denedim masaüstüne dosya oluşturduğum anda siliniyo silinmiyo kayboluyo

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman trojan yemiş olabilirsin. Durduk yere hiçbir dosya kendi kendine kaybolamaz. PC sahibi dışında trojan yenilmediği sürece hiçbir kimse dosyaları yönetemez.

scorpion53

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağlam bi virüs yemişim heralde sorduklarım ole dedi bilgisayarcı combofix le fln silinmez dedi hadi hayırlısı

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Format ile kurtarabilirsin pc'ni. Önemli txt'ler demişsin , içinde kredi kartı numaran veya TC'n vs. varsa hemen yok et onları. Ve pcni bir an önce formata sok.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Kaspersky ile ilk önce full scan yap. Virüsler temizlendikten sonra silinen dosyaları eğer HDD'de üstüne yazılmazsa 3. parti programlarıyla yüksek çoğunluğunu geri getirebilirsin. İnternette tonla bununla ilgili program var.