- En iyi cevaplar
- 0
Mangal kullanabilirsin :'(Alırız o iştende ben anlarım
Onu bunu bırakın da Abeyyy Bana 250 ile 500 arası GTA 5'i 300 FPS'de oynatacak sistem toplayın bütün fındıkalrımı size veriyim![]()
![]()
![]()
Mangal kullanabilirsin :'(Alırız o iştende ben anlarım
Onu bunu bırakın da Abeyyy Bana 250 ile 500 arası GTA 5'i 300 FPS'de oynatacak sistem toplayın bütün fındıkalrımı size veriyim![]()
![]()
![]()
Asus rog cg8890 al :'CAlırız o iştende ben anlarım
![]()
![]()
Seni technozürt'de dolaşırken gördüm kb. :CTechnopat mı izliyorsunuz![]()
Seni technozürt'de dolaşırken gördüm kb. :C
Belki Coca Cola'yı protesto etmek için fanta içiyor !Seni technozürt'de dolaşırken gördüm kb. :C
Dal süpürgeyle içeri *-* şaka şakabir sorum olacak : bilgisayarın parçalarına zarar vermeden nasıl temizlerim ?
(pc nin içi yün yumağı gibi)
2 fan var . ama ramları patlatacam diye korkuyorumBelki Coca Cola'yı protesto etmek için fanta içiyor !
@warman11111[DOUBLEPOST=1418505285,1418505228][/DOUBLEPOST]
Dal süpürgeyle içeri *-* şaka şakafanı temizlesen ve anakartı ellemessen çok sorun çıkmaz sanırım *-*
Valla ben önce peçete ile sildim sonra süpürgeyi daldırdım hepsi gitti şu sıralar fandan ses geliyor açıp bir bakcam2 fan var . ama ramları patlatacam diye korkuyorumbu arada 2007 den kalma pc yi açsam patlamaz değil mi ? (ekran kartı arızalı)
Fanın kablosu fana sıkışmıştırValla ben önce peçete ile sildim sonra süpürgeyi daldırdım hepsi gitti şu sıralar fandan ses geliyor açıp bir bakcam
Kafayı sevdim :|Fanın kablosu fana sıkışmıştır![]()
Nasa Supercompute işlemleri için kullandığı rack'larda Intel Xeon CPU ve CoCPU'ları tercih ediyor sıklıkla.1000 gb ram
NASA 100.10 ghz işlemci
NASA ekran kartı
ve her sorduğunu hem ben hem de izleyiciler öğrensin ifadesiyle sorması ...Nasa Supercompute işlemleri için kullandığı rack'larda Intel Xeon CPU ve CoCPU'ları tercih ediyor sıklıkla.
Ürettiği her hangi bir bileşen yok.
Tedarikçileri Intel gibi bileşen üreticileri.
Ayrıca Teknozürt'te aslında bilgili olan gözlüklü abinin bilmeyen insan rolünü oynayıp soru sorması çok itici.
Sevemedim be.
Hayır cidden bunu yaşadım :CKafayı sevdim :|
[HASHTAG]#DirenKablo[/HASHTAG]
Yalnız o kablo oradan nasıl sağ çıktı yeni fan mı aldın kablo mu aldın n'aptın ?_?Hayır cidden bunu yaşadım :C