pc yeterli oldugu halde asırı kasma donma

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar
pc gayet yeterli fakat yinede anlık donmalar ve genel olarak kasma sorunu oluyor

ram 8gb
cpu dual core 3.6ghz oc li
hd 5830 xtreme

sorunu tekkitte ve normal mc ninde netherinde alıyorum

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim sorun ekran kartin olabilir nehterdeki lav kasmaya yol açiyor ekran kartin yetmiyor olabilir

someone* :)

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
oyunun simgesine sağ tıkla
-grafik işlemciyle çalıştır
-geforce gt (seninki herneyse onu seç)
kesin çözüm :)

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Dostum Tekkit'te birçok mod olması ve Nether'ın da gerek ateş ve lav efektleri gerekse de hal açok buglu olması yüzünden hala kasıyorlar. Sistem özelliklerini değiştirsen bile bir şey farkedeceğini sanmıyorum.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
daha kötü pc lerde kasmamasının nedeni donanımsal değildir herkes donanımsala bağlar ama kötü pc si olan advanced system care ile sistemini her gün taratıyor ama iyi pc si olan 100 den fazla oyun yükleyip işlemciyi ve hdd yi yoruyor. Sonra da kötü pc lerde kasmıyor bizde kasıyor diyorsunuz :D

kasma sorununa gelirsek tekkit birden fazla mod olduğu için kasıyor. 8gb raminiz var. Artı texture packde hafif kasma yapar (iyi pclerde). Peki oyunu açılmadan önce baktınızmı raminizin ne kadar boş olduğuna ? Tekkitde kasmayı en iyi şekilde azalttırabilirim size ama netherdaki donmalar bende de var. Onu çözebilmeniz için optifineden lav animasyonunu kapatabilirsiniz. özel mesajdan bana ulaşın kendi tekniklerimle kasmanızı en aza indirebilirim. Burdan anlatmak uzun olur :)