Pc

karagozerem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar. Bilgisayar almaya karar verdim. Toplasam mı direk alsam mı bilemedim. Sizden yardım istiyorum. Yaklaşık 1000-1500₺ arası butcem var. Oyun oynamayı seviyorum ve amatör olarak grafikle uğraşıyorum. Demek istediğim hem grafık islerimi rahatca yapabilecegim ve donma-kasma vb. herhangi bir sıkıntı yasamadan oyun oynayabilecegim bir bilgisayar almak yada toplamak istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. iMac yada macbook tavsiye eder misiniz? Eger windows tabanli al diyorsaniz masaustumu alayim dizustumu bu sorularıma yanıt verirseniz cok memnun kalirim. İyi forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Hazır Pc Tavsiye Etmiyorum İşyeri İçin Falan Alınabilir Yada Çocuğuna Oynasın Diye 10 Yaş Altına Veya Laptop İçin Falan Ama Oyun İçin Hiçbir Şekilde Hazır Tavsiye Etmem Toplaman Daha Karlı
Monitör Mevcutmu Elinde Yoksa Alacakmısın ?
Eğer Monitörsüz Alacaksan Şöyle Bir Sistem Alabilirsin
Eğer İstersen Kasa+Güç Kaynağı Almaktansa Hazır Cooler Master Serisi Falan 500w Hazır Kasa Alıp İşlemciyi İ5 4460 Yapabilirsin Çoğu Kişi Kasa Takıntılı Olduğu İçin Böyle Ekledim Sisteme Eğer Ondanda Kısmazsan Ram 4Gb Olabilir Baskada Kısılacak bir şey Yok İşlemci Arttırmak İçin Genede Sistem İdeal 1,5 K Bütçe İçin
Amd Apularıyla Toplamayı Düşündüm Ama Pek Apu Bilgim Olmadığından Bulaşmadım @Alps Apu Bilgin Varsa Birde Sen Önerebilirsin

umut_

En iyi cevaplar
0
Ehhh... Bende VAR :/. Ve hiçbir zararı da olmadı. Hala ilk hali gibi çalışıyor...
İlki Gibi Çalışması Sorun Değil Bendeki Öyle Ama Mc Yi Bile 30 Fps Zor Açıyorum Optifine İle :p

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlki Gibi Çalışması Sorun Değil Bendeki Öyle Ama Mc Yi Bile 30 Fps Zor Açıyorum Optifine İle :p
Taş çatlarsa en az 70 FPS. Ama GTA 4 ün bile kastığını hatırlıyorum. Ama zaten bu aralar oyunların yüzüne bakmadığım için sıkıntı yok :)...

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şanslı biriyim galiba televizyondan markası bile belli olmayan bilgisayar almıştık (şu an ondan yazıyorum, 6 yıl önce). Minecraft'ı normal ayarlarda 60 fps oynuyorum.

Konu için cevap: Kesinlikle toplama al. Bence 8 gb ram alma 4 gb al kalan parayla ekran kartına bakarsın.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de topluyorum. Oyun bilgisayarı olarak. Daha çok Visual Studio, Unity 3D tarzı uygulama derleyici; Adobe Photoshop, Illustrator, Fireworks, c4d tarzı grafik işleme programları; ve tabii oyun/video için kullanacağım. Yani her bi şey kullanıcam. Eğer düzgün bir şey toplayabilirsem yazarım.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Hazır Pc Tavsiye Etmiyorum İşyeri İçin Falan Alınabilir Yada Çocuğuna Oynasın Diye 10 Yaş Altına Veya Laptop İçin Falan Ama Oyun İçin Hiçbir Şekilde Hazır Tavsiye Etmem Toplaman Daha Karlı
Monitör Mevcutmu Elinde Yoksa Alacakmısın ?
Eğer Monitörsüz Alacaksan Şöyle Bir Sistem Alabilirsin
Eğer İstersen Kasa+Güç Kaynağı Almaktansa Hazır Cooler Master Serisi Falan 500w Hazır Kasa Alıp İşlemciyi İ5 4460 Yapabilirsin Çoğu Kişi Kasa Takıntılı Olduğu İçin Böyle Ekledim Sisteme Eğer Ondanda Kısmazsan Ram 4Gb Olabilir Baskada Kısılacak bir şey Yok İşlemci Arttırmak İçin Genede Sistem İdeal 1,5 K Bütçe İçin
Amd Apularıyla Toplamayı Düşündüm Ama Pek Apu Bilgim Olmadığından Bulaşmadım @Alps Apu Bilgin Varsa Birde Sen Önerebilirsin

Sistem kötü HDD bile önermemişsin. + cahal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

umut_

En iyi cevaplar
0
Sistem kötü HDD bile önermemişsin. + cahal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
HDD Eklemiştim Sepeti Güncellememişim :p
Bu Arada Sizin Gibi " ZALMAN KASA + GÜÇ KAYNAĞI OP " Düşüncesinde Olan Bizim Sistemlere Kaç W Verdiği Belirsiz Teneke Koyuyorsunuz Diye Gider Yapan Birinden Dahili 500w Bir Kasa Sisteme Koyma Hmm @KadirBerk