Yardım pcmden açtığım sunucuya başkaları bağlanamıyor

fenerun1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.20
arkadaşlar kendi bilgisayarım üzerinden bir vds minecraft swsi açmaya çalışıyorum. fakat ne yaparsam yapayım arkadaşlarım bir türlü bağlanamadı. ipv4 ipmi server.properties e server-ip= yerine yapıştırdım. portları server.properties ten 26600 olarak değiştirdim ve modem arayüzünde de tcp/udp portu açıp ppp1.1 i seçerek köprü oluşturdum. arkadaşlarıma ipyi verdiğimde benim modemime bağlı olanlar dışında kimse bağlanamadı. windows firewall üzerinden portlarımda aktif gözüküyor. ayrıca engelleyebilecek hiçbir şeyde yok. yardım edebilecek var mı? arkadaşlarımda sunucum aşağıda paylaştığım resimdeki gibi gözüküyor.

kullandığım modem modeli: VMG3313-B10A
İP m ise statik ip

Ekli dosyalar

• resim_2024-09-14_163829670.png
    resim_2024-09-14_163829670.png
    12.2 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Harici IP Adresi Kullandığınızdan Emin Olun. Aksi durumda arkadaşlarınız sunucuya bağlanamayabilir.

RedLegendary

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Türkiye'de sabit bir IP adresin yoksa yönlendiricin muhtemelen CGNAT'ın arkasındadır. Bu port yönlendiremeyeceğin anlamına geliyor.

IP'nin sabit olduğunu okumamışım. Yine de CGNAT arkasında olup olmadığına bir bak. Ayrıca Minecraft dışında bağlantı adresine ping atılıp atılamadığını test et. Çözemezsen ZeroTier One gibi bir yazılım kullanmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

fenerun1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de sabit bir IP adresin yoksa yönlendiricin muhtemelen CGNAT'ın arkasındadır. Bu port yönlendiremeyeceğin anlamına geliyor.

IP'nin sabit olduğunu okumamışım. Yine de CGNAT arkasında olup olmadığına bir bak. Ayrıca Minecraft dışında bağlantı adresine ping atılıp atılamadığını test et. Çözemezsen ZeroTier One gibi bir yazılım kullanmanı tavsiye ederim.
tmm teşekkür ederim. cgnat arkasındaymışım ne yazikki. sanal port açıp deniyeceğim artık

arel2015

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bana instagramdan ulaşırsan sana yardımcı olabilirim
instagraö:firatcemsar

arel2015

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bana instagramdan ulaşırsan sana yardımcı olabilirim
instagraö:firatcemsar