Pelerin Nasıl Yaparım ?

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Genel görünüme açmak için tüm sunuculara girdiğin zaman her hangi bir eklenti olmadna gözükmesi için her yıl yapılan MineCon'a katılmalısın ve satın almalısın(Hep istemişimdir). Bir takım eklentiler ile sadece kendin ve o eklentiyi kullanan arkadaşlarında gözükücek bir pelerin kullanabilirsin.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ShapeShifterZ modu yüklersen o modun yüklü olduğu kişiler senin pelerinini görür.(Mojang pelerini verir.)

AlpHasdemirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben pelerinimin herkesde gözükmesini istiyorum.Öyle olması için de MineCon'a katılmak gerekiyormuş.Bana MineCon hakkında bilgi verir misiniz lütfen ? :)

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecon yabancı ülkelerde yapılan minecraft severlerin (ciddi anlamda anlayanların) bilet alarak yada iyi bir seviyedeyse mojangten davetiye alarak katılacağı bir standtır. Bununla ilgili düz olarak kendi sitesinden tarih belirtilir tarih yakınlaşınca her gün siteyi kontrol edip bilet almalısınız. Biletinizi aldıktan sonra gidilecek yere uçak biletinizi alıp günü birlik gidip dönebilirsiniz. Minecon bir çocuk oyuncağı değildir. Her aklına esen katılamaz.

AlpHasdemirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gerçekten zormuş.Neyse :D Bu sayede pelerinden vazgeçmek zorundayım :) Beni MineCon hakkında bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bi gün minecon türkiyeyede gelicek o zaman... o zaman... Pelerin Bebeğimmm !!!!! ohhh arkama tes işareti olan bi pelerin ne yakışırdı :D

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'ye gelmez.Eminim.Gelse bile katılımcı olmaz.Tek katılımcı Mojang ekibi olur. :D

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
oculus riftle izleyin mineconda sayılırsınız peleriiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğn