PERFECTCRAFT Alımları Başlamıştır

PGKaan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Youtuber
Sunucu IP Adresi
perfectcraft.minecraftoyna.com
Admin Alımı 1x
Moderator Alımı 1x
Mimar Alımı 3x
Youtuber Alımı 3x
Bana Bilgili Kişiler Lazım Sunucum İçin Ekip Kurmak İstiyorum Pluginlerden Yazılımdan Anlayan Kişiler Yazarsa Sevinirim Sunucuyu Hub Tarzı Yapmayı Planlıyorum Çok Oyunlu Bi Server Yapıcam Bana Sağlam Bi Ekip Lazım Mikrafon Olması Zorunludur Bide Yaş Biraz Büyük Olursa İyi Olur Diğer Hub Serverlerden Farkımız Olucak Klasik Bi crackli Server Olmuycak Ram dir Makinadır Herşeyi Yapıcaz Beraber Çok Güzel Lagsız Bir Server Açıcaz Ve Beraber Yöneticez Cevaplarınızı Bekliyorum.

PGKaan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim sunucuya toplam 1000 tl para yatırdım ciddi bir iş :D

minecvllraftexe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin Alımı 1x
Moderator Alımı 1x
Mimar Alımı 3x
Youtuber Alımı 3x
Bana Bilgili Kişiler Lazım Sunucum İçin Ekip Kurmak İstiyorum Pluginlerden Yazılımdan Anlayan Kişiler Yazarsa Sevinirim Sunucuyu Hub Tarzı Yapmayı Planlıyorum Çok Oyunlu Bi Server Yapıcam Bana Sağlam Bi Ekip Lazım Mikrafon Olması Zorunludur Bide Yaş Biraz Büyük Olursa İyi Olur Diğer Hub Serverlerden Farkımız Olucak Klasik Bi crackli Server Olmuycak Ram dir Makinadır Herşeyi Yapıcaz Beraber Çok Güzel Lagsız Bir Server Açıcaz Ve Beraber Yöneticez Cevaplarınızı Bekliyorum.
İstersen Discordunu ver ordan konuşalım. Tecrübem var. Ben Moderatör olabilirim. Daha önce moderatörlük yaptım. Minecraft kodlarının hepsini biliyorum. Java biliyorum. Python var biraz. Moderatör olabilirim. Discordunu ver ordan konuşalım.