Perileos Roleplay | V2 ÇOK YAKINDA | Ortaçağ Hard Rol Yapma Sunucusu | discord .gg/p6exmmUtKT

ShinagaSama

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Vantablackta oynuyorduk kurucunulardan(hexa) biriyle Güzel rp yapıyolardı sistemlerde ona benzerse mükemmel olur

Messiah

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şahsen beğendim MC RP camiasını daha iyiye götürebilecek bir yer olduğunu düşünüyorum en yakın zamandada açılmasını bekliyorum.

Diluc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverin ne zaman açılacağı hakkında bilgi varmı discord adresinede giremedim yada açılıp kapandımı teşekkürler şimdiden

Hexa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverin ne zaman açılacağı hakkında bilgi varmı discord adresinede giremedim yada açılıp kapandımı teşekkürler şimdiden
Sunucumuz v2 olarak yeniden açılacaktır konu çok yakında güncellenecek discord kısaltmamız p6exmmUtKT

Messiah

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu sunucunun eski bir yetkilisi olarak konuyu incelemek istedim. Samimi duygularımla söylemem gerekirse duygulandım çok eğlendik yeri geldi tartıştık ama rollerimizi eğlencemizi herşeyimizi güzelince yaşadık ve huzurlu bir şekilde yollarımızı ayırdık. Birgün tekrar açılacaksa seve seve oynayacağım.

AhmedKeremHD

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Bu sunucunun eski bir yetkilisi olarak konuyu incelemek istedim. Samimi duygularımla söylemem gerekirse duygulandım çok eğlendik yeri geldi tartıştık ama rollerimizi eğlencemizi herşeyimizi güzelince yaşadık ve huzurlu bir şekilde yollarımızı ayırdık. Birgün tekrar açılacaksa seve seve oynayacağım.
şey ayrı