Permission Eklentisi Çalışmalarında Yardımınıza İhtiyacım Var!

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Evet arkadaşlar yeni bir permission eklentisi üzerinde çalışıyorum. Bunu neden yapıyorum diye soracak olursanız Bukkit Forumda gördüğüm kadarıyla insanlar permission eklentilerini yeteri kadar düzenleyemiyor.
Bunun önüne geçmek için yeni bir eklenti çalışmalarına başladım. Diğer eklentilerde olmayan fakat şu an yaptığım eklentide olmasını istediğiniz özellikleri yazarsanız mutlu olurum.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
LuckPerms, zPerms varken niye senin eklentini kullanalım öncelikle bunu söylemelisin bize.
Önerim ise, sistemi kodlarken kullanıcının rahatlığını esas görmendir.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
perm eklentisinde ne olabilir ki .-. prefix suffix gruplar başka bişiye gerek yok

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
LuckPerms'i geçebileceksen buyur canım
O kadar büyük olabileceğini sanmıyorum :D Ortalarda bir şey. Yani eğer onu geçmek gibi bir hedefim olursa yapana, öğrenene kadar sakallarım 15 kere baştan çıkar.
LuckPerms, zPerms varken niye senin eklentini kullanalım öncelikle bunu söylemelisin bize.
Önerim ise, sistemi kodlarken kullanıcının rahatlığını esas görmendir.
Burda bende size sormaktayım. Aynı zamanda bütün dilleri esas almak için eklentinin dil dosyaları UTF-8, UTF-16 karakter biçimlerini desteklemekte. Kısacası çok özellik değil, orta derece özellikte tamamen sunucuya göre düzenlenebilir bir perm eklentisi yapmak istiyorum.

Son düzenleme:

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Gereksiz bir çalışma olacağıı düşünüyorum. Bu konuda lucy permisson diye bir sistemin olduğunu öğrendim. Bunun hakkında detaylı bilgi sahibi olan arkadaş özelden yazabilirse çok güzel olur. Ek olarak bildiğinizden şaşmayın, Group ManagerYok (Kalıcı Yasaklanma) :)

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
LuckPerms'i geçecek bir şey yapacaksan, bizim fikrimize ihtiyaç duymayacağını düşünüyorum.