Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bu cocuk bir deha benim pc teamiwwerle girdi bir sahaser bu cocuk bir eser bu cocuk bir harika yemin ederim bütün sorunlarımı cozdu bazı admınler yapamadı bu yaptı bu admin olsa daha iyi la ...
eğer eklersen skype msn yada steam ben yaparim sana perm tabi bu konuda bi video çekmem farz oldu youtube channel açıp tüm pluginleri tanıtmayı düşünüyorum
Arkadaşlar gerçekten çok professionel benim bütün sorunlarımı halletti teşekkür ediyorum sorunlarınız varsa bence kesin danışmalısınız çok yardımı dokundu saygılarımla
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.