PETürk - Survival PvP Sunucusu (SUNUCU KAPATILMIŞTIR)

PatatesCompany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu an yeni bir sunucu sistemi üzerinde çalışıyoruz. Haritanın düzensizliği, madde eksikliği, evlere teker teker koruma koymak yetkilileri çok yordu. Yeni sunucumuzda bunları otomatikleştirmeyi, ek olarak da para, meslek, market gibi yeni özellikler getirmeyi planlıyoruz. Beklemede kalın.

Uzun uğraşlar sonucu yaptığımız sunucuyu sizlere sunuyoruz. Sunucu PvP odaklı olacak. Silah, zırh yapıp diğerlerini öldüreceksiniz vs. klasik işte.

Ormana gidip malzeme toplayabilir, arena sunucusuna gidip diğer oyunculara kafa tutabilir, başkalarıyla anlaşıp kendi birliğinizi kurabilirsiniz.

Sunucuya geldiğinizde ışınlanma odası denen bir yere gideceksiniz. Buradan belirli noktalara, portal denen kapılarla gidebilirsiniz.

----------
Nasıl sunucuya girerim?

MCPE'den Play > Edit > External'e girip aşağıdaki yazanları boşluklara doldurun.
Server Name: PETurk
Adress: 198.199.88.196
Port: 19132

Sunucuya ilk girişinizde hesabınızın güvenliği için kayıt olmanız gerekmektedir. /register ''şifre'' komutu ile kayıt olabilirsiniz.
Sonraki girişlerinizde /login ''şifre'' ile sunucuya girebilirsiniz.

----------
Kurucular - Oyun İçi İsimleri:

PatatesCompany - Patates
JakSocket - JakSocket
Wollark - Wollark
4trest - 4trestt

Moderatörler:
(Şimdilik alınmayacaktır.)

----------
Haritanın yüklenmesi birkaç dakika alabilir ve donmalar oluşabilir. Yüklendikten sonra oyun daha akıcı olacaktır.

Kurallar sunucuda yazıyor, başlamadan önce lütfen okuyun.

İyi oyunlar. Patates

Moderatör tarafından düzenlendi:

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çalışıyor mu diye soracam ama işin içinde Utku varsa sağlamdır. Amabu kadar küçük konu açılmam lıydı. Hem de Jaksoket bana söyleseydi Enese felan hep haber verirdim mapi felan hazırlardı Enes adam builder sonuçta :D elimizde zaten hazır map var server mapi Enes yapmıştı ben de bir iki ekleme yapmıştım. Keşke yardımcı olabilseydik... Server sürekli açık mı ?
Hayırl Olsun HERKESE[DOUBLEPOST=1384275598,1384275358][/DOUBLEPOST]-You have been disconnected hatası alıyorum....

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çalışıyor mu diye soracam ama işin içinde Utku varsa sağlamdır. Amabu kadar küçük konu açılmam lıydı. Hem de Jaksoket bana söyleseydi Enese felan hep haber verirdim mapi felan hazırlardı Enes adam builder sonuçta :D elimizde zaten hazır map var server mapi Enes yapmıştı ben de bir iki ekleme yapmıştım. Keşke yardımcı olabilseydik... Server sürekli açık mı ?
Hayırl Olsun HERKESE[DOUBLEPOST=1384275598,1384275358][/DOUBLEPOST]-You have been disconnected hatası alıyorum....
Pluginler için özel map yapmamız gerekti. Benim önceden zaman geçirmek amaçlı yaptığım bir sunucu haritası vardı ancak kullanamadık. Şimdilik bunla idare ediyoruz. Sunucuya birkaç kişi gelmeye başladı, büyük olasılıkla senden kaynaklanıyor sorun. IP'yi yanlış yazmış olabilirsin. Bir bak istersen.

PatatesCompany

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum consoledan bad user name hatasi aliyorum bir kisi baglanamiyor. Sen olabilirsin o. Nickini degistirip tekrar dener misin.

Edit: Evet o senmissin hos geldin.

Bu arada server hep acik.

Son düzenleme:

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pluginler için özel map yapmamız gerekti. Benim önceden zaman geçirmek amaçlı yaptığım bir sunucu haritası vardı ancak kullanamadık. Şimdilik bunla idare ediyoruz. Sunucuya birkaç kişi gelmeye başladı, büyük olasılıkla senden kaynaklanıyor sorun. IP'yi yanlış yazmış olabilirsin. Bir bak istersen.
Dostum consoledan bad user name hatasi aliyorum bir kisi baglanamiyor. Sen olabilirsin o. Nickini degistirip tekrar dener misin.
Tamam deniyorum. Aa bu nick vazgeçilmezimdi ya whitelist ekleseniz bi öyle yapsam :D çünkü bu nick lazım :D[DOUBLEPOST=1384278574,1384278506][/DOUBLEPOST]Tamam sorunu buldum nickimi . Yapmışım multi oynarken gözükmeyeyim diye şimdi oldu :D

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun , umarım bu server hayırlara vesile olur. Ancak dile getirmek istedigim sorularım var ;
1-) Server hergün açıkmı olacak ?eger olmayacaksa ,hangi günler açık olacak?
2-) Serverde VIP veya Premium gibi bir şeçenek olacak mı?
3-) Serverde sadece PVP mı olacak? Sadece Survival yapılabilir mi?
4-) Serverin kişi kapasitesine nedir?

Şimdiden Teşekkür ederim

İyi Forumlar

@JakSocket
@PatatesCompany

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun , umarım bu server hayırlara vesile olur. Ancak dile getirmek istedigim sorularım var ;

Şimdiden Teşekkür ederim

İyi Forumlar

@JakSocket
@PatatesCompany

Daha hızlı cevap alabilmeniz için server görevlilerinin adlarını mesajınıza ekledim. Umarım bir sorun olmaz.

Sevgiler.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Şimdiden Teşekkür ederim

İyi Forumlar

@JakSocket
@PatatesCompany
1) 7/24 açık olacak.
2) Şimdilik düşünmüyoruz.
3) Şimdilik düşünmüyoruz ama ileride Survival modu için başka bir sunucu açabiliriz.
4) Belirlenmiş bir kapasite yok. 75-80 kişiye kadar lagsiz oynanabilir bence.

Söylemeyi unutmuşum. Sunucu şimdilik Kanada'daki bir makinede. En kısa sürede Türkiye'ye taşıyacağız. Biz taşıyana kadar biraz lag yaşanabilir.

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1) 7/24 açık olacak.
3) Şimdilik düşünmüyoruz ama ileride Survival modu için başka bir sunucu açabiliriz.
Evet lag baya azdı tabi sunucunun şu anda Kanada da olduğunu öne sürersek Türkiyeye taşındığında çok daha az olur umarum.
Bu arada servera girdim gerçekten başarılı olmuş lag var ama giderilecek inşallah...
Bravo Dağhan ve Utku :D :D

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) 7/24 açık olacak.

Söylemeyi unutmuşum. Sunucu şimdilik Kanada'daki bir makinede. En kısa sürede Türkiye'ye taşıyacağız. Biz taşıyana kadar biraz lag yaşanabilir.
Çevaplar için teşekkür ederim.

İyi Forumlar

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Legend çok güzel sunucu olmuş gelmeni tavsiye ederim son anlarda biraz lag oldu ama :D gerçekten pluginler felan harika... Işınlanma plugini felan :D

Tek Varlığım iPad Fifi Den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması ile Gönderildi.
Hmmm serverde emek var diyorsun:) Bugün degilde yarın servere girecegim , büyük ihtimal servere girince kendime takım kurarım , PVP de işe yarayacak eleman toplarım vs .
Kısacası tavsiyeni dinleyecegim:)

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmmm serverde emek var diyorsun:) Bugün degilde yarın servere girecegim , büyük ihtimal servere girince kendime takım kurarım , PVP de işe yarayacak eleman toplarım vs .
Kısacası tavsiyeni dinleyecegim:)
Benim şimdi ccanım çok sıkılıyor hem de gizli giriyorum yapacak bir şey bulamadım. Ama hemen girmeni tavsiye etmem server Tüekiyeye taşınınca gie baya lag oluştu. :D

Tek Varlığım iPad Mini'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması İle Gönderilemedi.[DOUBLEPOST=1384536507,1384289026][/DOUBLEPOST]Konu güncel önemli bir gelişme nede olsa :)