PETürk - Survival PvP Sunucusu (SUNUCU KAPATILMIŞTIR)

hasanokkilata

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir server düşünün... Adminler servera arkadaşlarını(admin değiller) getirip hile yapmalarına olanak sağlıyorlar. Ve onlar sizi hile ile hep eziyorlar. Rahatça dolaşamıyorsunuz bile ...
Ne kadar rahatsız edici öyle değil mi ?
İŞTE BU ANLATTIKLARIM BU SERVERDA MEVCUTTUR !!!

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir server düşünün... Adminler servera arkadaşlarını(admin değiller) getirip hile yapmalarına olanak sağlıyorlar. Ve onlar sizi hile ile hep eziyorlar. Rahatça dolaşamıyorsunuz bile ...
Evet hile yapan çok var ve küfür edince hemen banlanmıyorlad...

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kim onlar anlatır mısın? Biz kimsenin hile yapmasına izin vermeyiz.

Edit: Dün gece saat 2 gibi Thresh ve OLUM isimli iki hileci girip sunucuyu rahatsız etmişler galiba. Konsol üzerinden de benim ismimle konuşmuşlar. O ben değildim, bir şekilde bağlanmışlar konsola. Az önce banladım o ikiliyi, artık giremezler.

Son düzenleme:

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler ben sunucuya giremiyorum şifreyi yazıyorum harfi harfine yanlış diyor nasıl çıkış yapcam yeni hesap aççam

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
JAKSOCKET BEN SANA PLUGİNLERİ VEREYİM BİR DE ÖYLE DENE BİR KARŞILIK İSTEMİYORUM AMA DAHA DÜZENLİ VE RAHAT OLUR.

BU ARADA O OLUM LA THRESH ZATEN HİLECİLERDİ.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverde şuanda hile kullanan arkadaşlar yok, sadece adminlerden bütün gün item isteyen,etraftaki insanları rahatsız etmekle ugrasan bos bos gezen , o sırada başka insanlar gelişip kendilerine zırh yapıp onları kesince , "HİLE VAR HİLE VAR" diye aglayan çocuklar var , neymiş admin diger insanlara yardım ediyormuş , neymiş onlarla ilgilenmiyorlarmış, hepsi yalan gençler , gidip boş boş gezip , elaleme laf yetiştirmeye çalışan çocukların sözleri bunlar ...

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Haritadaki madenler bitince ne yapmayı planlıyorsunuz?

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritadaki madenler bitince ne yapmayı planlıyorsunuz?
Madenle kolay kolay bitmez, haritada daha el deymemiş birçok yer var. Oyunda 3 adet Orman/Bölge var , İnsanların cogu benim klanım gibi 3. Orman a yerleşti, 1. Ve 2. Ormana yerleşen sayısı yok denilecek kadar az Artı bide daha hiç dokunulmamış
2. Haritada mevcut, içinde arenaları bulunduran . Koskocaman bir bölge.

Kısacası daha 7-8 Ay maden insanlara yeter

Son düzenleme:

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Madenle kolay kolay bitmez, haritada daha el deymemiş birçok yer var. Oyunda 3 adet Orman/Bölge var , İnsanların cogu benim klanım gibi 3. Orman a yerleşti, 1. Ve 2. Ormana yerleşen sayısı yok denilecek kadar az Artı bide daha hiç dokunulmamış
2. Haritada mevcut, içinde arenaları bulunduran . Koskocaman bir bölge.

Kısacası daha 7-8 Ay maden insanlara yeter
Klanımıza isim bulalım bir an önce ^_^
Çok güzel mekanı oldu ^_^

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cetinx adlı üyeden 5 Diamond alınıp DragonHoly's Clan adlı klana Spawn Area portalı açılmıştır.

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0