PETürk - Survival PvP Sunucusu (SUNUCU KAPATILMIŞTIR)

ismail koc

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
hocam sırf msj atmak için üye oldum en girmeye calısyorum ancak tam register falan yazarken disconnected diyo ne yapmam gerekir

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Usta sunucunuzun videosunu çekmeyi çok isterim. Yb de 12 13 tane yabancı abonem var sırf pocket edition için. Ayrıca kanalım küçük sadece oyuncu sayısını arttırmak amacıyla bir tanıtım videosu güzel olur :)))

hasanokkilata

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adminlerin aşırı ilgisizliği nedeniyle bugün oyunu biraktim arkadaslar umarim yeni olacak server da böyle bi durum olmaz
TALAMALATULA

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Siz serverı para ile mi kurdunuz ? pocketmine olduğunu biliyorum ama server veritabanı için felan para verdiniz mi ?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Açıkça söylemek gerekirse oyuncular gerçekten çok bilgisizler ve affedersiniz ama haritayı mahvetmişler. Daha deneyimli kişileri whitelist ile alsanız iyi olacak gibi... / Şifremi unuttum yeni bir hesapla gireceğim :D

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkça söylemek gerekirse oyuncular gerçekten çok bilgisizler ve affedersiniz ama haritayı mahvetmişler. Daha deneyimli kişileri whitelist ile alsanız iyi olacak gibi... / Şifremi unuttum yeni bir hesapla gireceğim :D
Knk nickin ney ? ^_^

Tek Varlığım iPad Mini'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması İle Gönderilemedi.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şu an yeni bir sunucu sistemi üzerinde çalışıyoruz. Haritanın düzensizliği, madde eksikliği, evlere teker teker koruma koymak yetkilileri çok yordu. Yeni sunucumuzda bunları otomatikleştirmeyi, ek olarak da para, meslek, market gibi yeni özellikler getirmeyi planlıyoruz. Beklemede kalın.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Şu an yeni bir sunucu sistemi üzerinde çalışıyoruz. Haritanın düzensizliği, madde eksikliği, evlere teker teker koruma koymak yetkilileri çok yordu. Yeni sunucumuzda bunları otomatikleştirmeyi, ek olarak da para, meslek, market gibi yeni özellikler getirmeyi planlıyoruz. Beklemede kalın.
Çok fazla lag oluyor ayriyetten. Oyuncular çok tecrübesiz her yerde tuzaklar, çirkin yapılar var bknz. havada duran dirtler.