PETürk - Survival PvP Sunucusu (SUNUCU KAPATILMIŞTIR)

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enes katılıyorum harfi harfine!
Oynayanların çoğu oyundan anlamıyor bi baktım tüm ormanlar batmış ağaçları yarım bırakmışlar saçma sapan yapıtlar böyle cahiller olmasa daha iyi olacak

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kirlerin %80 i serverdeki bugdan dolayı, agacı altan kesince odun vermiyor, eee insanlar altına dirt koyup, agaca çıkıyor agacı kesebilmek için

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Millet etrafı batırmış tam yürüyorum birden bedrocka kadar düştüm biri aşşağa doru full kazmış komikti ama

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu an yeni bir sunucu sistemi üzerinde çalışıyoruz. Haritanın düzensizliği, madde eksikliği, evlere teker teker koruma koymak yetkilileri çok yordu. Yeni sunucumuzda bunları otomatikleştirmeyi, ek olarak da para, meslek, market gibi yeni özellikler getirmeyi planlıyoruz. Beklemede kalın.
Yardıma ihtiyaç olursa skypetan offline olursa bile yaz ^_^. Pluginleri Türkçeleştirmek nasıl telşf hakkına giriyor anlamadım. Snuöta bizim olarak göstermiyoruz sadece dil uyumululuğu yapıyoruz...

Tek Varlığım iPad Mini'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması İle Gönderilemedi.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardıma ihtiyaç olursa skypetan offline olursa bile yaz ^_^. Pluginleri Türkçeleştirmek nasıl telşf hakkına giriyor anlamadım. Snuöta bizim olarak göstermiyoruz sadece dil uyumululuğu yapıyoruz...

İzin almadan çevirirsen telif hakkına giriyor(muş). Dediğim gibi onların gönlünü yaparız biz. :notch:

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öyle kolay değil işte. Hele şu AuthPro plugininin developeri çok inatçı imiş diyorlar. :D
Ani napacaz sadece Türkçeye çevireceğiz. Atarız ona linkini reklam var mı belirler :) sen bana özelden iletişim adresini nereden bulacağımı söyler misin geliştiricilerin ? :) sen bilirsin ^_^

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki versiyon kaç hacı ?

Bu arada PE de PC skinimiz gözüküyor mu ?