PhobosTV - Anahaber Bülteni : #direnminecraft

PhobosAres08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftın yasaklanması gündemdeyken verilebilecek en güzel tepkinin bu olduğunu düşündüm.

Umarım beğenirsiniz kanalıma abone olmayı unutmayın. Eğer beğenilirse bunu bir seri haline getirmeyi düşünüyorum.

Edit 10.03.2015 19:40 : Bugün minecraft yine anahaberlerde kendine yer buldu. İncelenmesi sona eren minecraft mahkemeye veriliyor. Mahkemede çıkacak karar doğrultusunda minecraft dünya üzerinde sadece Türkiye'de yasaklanmış olacak. Tepkisiz kalmamamız gerektiğini düşünüp bu konuyu uplama gereği duydum..

Son düzenleme:

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Ben ve ekibim yunan mitolojisinin tanrılarını isim olarak kullanıyoruz. PhobosAres'in yanı sıra PhobosKronos PhobosPerseus PhobosDionysos ekipteki diğer arkadaşların isimleri.
Tarihimiz yığınla mitoloji olmayan gerçek kahraman isimleri barındıryıor siz gidin mitoloji tanrısı ismi kullanın sizin seçiminiz saygı duyarım

PhobosAres08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tarihimiz yığınla mitoloji olmayan gerçek kahraman isimleri barındıryıor siz gidin mitoloji tanrısı ismi kullanın sizin seçiminiz saygı duyarım
Tabi sizin bakış açınızda doğru. Fakat şunu gözden kaçırıyorsunuz. Bizim tarihimizdekiler gerçek birer kahraman. Onlar ise uydurma efsaneler hikayeler.Benim bakış açım gerçek Türk Kahramanlarının bu tarz oyunlara alet edilmemesi yönünde. Örneğin Atatürk adında youtube kanalı açıp Atatürk adıyla minecraft oynamak kahramanlarımızı aşağılamak gibi geliyor bana. Seyit Onbaşı Fatih Sultan Mehmet Kanuni içinde aynı şey geçerli.

Son düzenleme:

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Tabi sizin bakış açınızda doğru. Fakat şunu gözden kaçırıyorsunuz. Bizim tarihimizdekiler gerçek birer kahraman. Onlar ise uydurma efsaneler hikayeler.Benim bakış açım gerçek Türk Kahramanlarının bu tarz oyunlara alet edilmemesi yönünde. Örneğin Atatürk adında youtube kanalı açıp Atatürk adıyla minecraft oynamak kahramanlarımızı aşağılamak gibi geliyor bana. Seyit Onbaşı Fatih Sultan Mehmet Kanuni içinde aynı şey geçerli.
bu konuda sana hak verdim umarım başarılı olursun Deli Dumrul güzel durabilirdi ama :D

PhobosAres08

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bugün minecraft yine anahaberlerde kendine yer buldu. İncelenmesi sona eren minecraft mahkemeye veriliyor. Mahkemede çıkacak karar doğrultusunda minecraft dünya üzerinde sadece Türkiye'de yasaklanmış olacak.