Normali 380'ken 1.000 ve üstü olarak ayarladım uyarılar coşuyorOlabilir
Ama haksız yere böyle hatalar veriyorsa config'den Angle'nin ayarlarını yükseltebilirsin.
Normali 380'ken 1.000 ve üstü olarak ayarladım uyarılar coşuyorOlabilir
Ama haksız yere böyle hatalar veriyorsa config'den Angle'nin ayarlarını yükseltebilirsin.
Bozdun işteNormali 380'ken 1.000 ve üstü olarak ayarladım uyarılar coşuyor
angle:
enabled: true
values:
kick: 5
high-chance: 500
medium-chance: 420
low-chance: 340
Neden Dakata'yı özellikle gösterdin pek anlamadım...Merhaba. Eklentiniz şu an Spigot ve Bukkit üzerinde bulunan Ücretli/Ücretsiz Eklentilerden yasaklanmış hilelerin az olmasına rağmen daha sağlam. Spigot üzerinde bulunan sayılı, kaliteli hile korumaları olan AAC ve DakataAntiCheat'ten daha sağlam. Aslında bu Eklentiniz ile şunuda anlatmış oldunuz. Hile korumalarının ne kadar çok seçekli olmasını değil, işlevini öne sürmüşsünüz. Size bu Eklentinizde engellenebilecek hileler konusunda örnek alıp yapabileceğiniz bir hile koruması öneririm ki odaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'tır. Bu korumada her türlü hile engellenmiş bir biçimde. Buradan bakarak hileleri öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin. İyi günler!
Şu anlık NPC ile çalışıyor. Normal bir plugin ne kadar kullanıyorsa bu da o kadar kullanacaktır.Şey dostum, killaura korumasının mantığını söyler misin?
Ram'den çok yer mi?
...Çoğu hileyi engellemiş bir Eklenti. Bu Eklentiye bakarak hileleri engelleyebilirsiniz. Hani özellik olarak değil. Mantık ve hile türü olarak.Neden Dakata'yı özellikle gösterdin pek anlamadım
Şu anlık NPC ile çalışıyor. Normal bir plugin ne kadar kullanıyorsa bu da o kadar kullanacaktır.
İnternet'ten hile indirmek varken o uyduruk plugin'den mi öğrenicem...Çoğu hileyi engellemiş bir Eklenti. Bu Eklentiye bakarak hileleri engelleyebilirsiniz. Hani özellik olarak değil. Mantık ve hile türü olarak.
Ücretsiz antihile ile ücretli antihileyi karşılaştırman yersiz olmuş. Ki PAC Metro hileyi engellemiyor. AAC engelliyor. PAC fly koruması sunmuyor. Sunmuş olsa idi gene bir nebze kullanılabilirdi. (AAC yerine)...Merhaba. Eklentiniz şu an Spigot ve Bukkit üzerinde bulunan Ücretli/Ücretsiz Eklentilerden yasaklanmış hilelerin az olmasına rağmen daha sağlam. Spigot üzerinde bulunan sayılı, kaliteli hile korumaları olan AAC ve DakataAntiCheat'ten daha sağlam. Aslında bu Eklentiniz ile şunuda anlatmış oldunuz. Hile korumalarının ne kadar çok seçekli olmasını değil, işlevini öne sürmüşsünüz. Size bu Eklentinizde engellenebilecek hileler konusunda örnek alıp yapabileceğiniz bir hile koruması öneririm ki odaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'tır. Bu korumada her türlü hile engellenmiş bir biçimde. Buradan bakarak hileleri öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin. İyi günler!
Normalde ücretli ile ücretsiz karşılaştırılmaz mantık olarak ücretli daha üstündür değil mi.Ücretsiz antihile ile ücretli antihileyi karşılaştırman yersiz olmuş. Ki PAC Metro hileyi engellemiyor. AAC engelliyor. PAC fly koruması sunmuyor. Sunmuş olsa idi gene bir nebze kullanılabilirdi. (AAC yerine)
Adam Spigot'un en çok indirlen eklentisini yaptı. Yani normal bir pl den daha fazla kullanılıyor.Şu anlık NPC ile çalışıyor. Normal bir plugin ne kadar kullanıyorsa bu da o kadar kullanacaktır.