Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Dostum hala kanıtlamadın bana delil'ini göster hadi !
NOT: İngilizce olması ve ProtocolLibAPI kullanmam birşeyi değiştirmez.
Bence bu çocuğun bunları yapması bizim için çok iyi bir şey çünkü biz kullanacağız sonucunda çocuk bir emek sarfetmiş yapmış arkadaşlar kodlar ingilizce olabilir oradan buradan olabilir ama çocuk iyi yapıyor allah var ben muhammedin yanındayım adam en azından bedava paylaşıyor.

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Kod:
Satır 10758: [21:35:13] [Server thread/WARN]: [PhoenixAntiCheat] Task #368212 for PhoenixAntiCheat v1.0 generated an exception

Şu hatalar düzelirse tüm sunuculara kurabilirim bekliyorum..

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Naber desem "Yes Ay Dozont" diyecek bir ingilizcen varsa ; Classların ve çoğu yerin ingilizce olması sorun oluşturur. Sesinin gösterdiği yaş aralığı 11 - 13. Bu yaşlarda ingilizce dersi varmıydı hatırlayan var mı ? Çok geride kaldı o hatıralar, hatırlamıyorum ...

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bu plugin idare ediyor gibi geldi bana şuanlık.
AntiAura sorunlu sunucuya hata çıkaracaktır tavsiye etmiyorum.
Ayrıca AntiCriticalCheat pluginini ilk kez duydum.

Criticalı direk tespit edip kick ban veya istediğin bir komutu uygulayabiliyor, yanında antiknock vs mevcut.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Naber desem "Yes Ay Dozont" diyecek bir ingilizcen varsa ; Classların ve çoğu yerin ingilizce olması sorun oluşturur. Sesinin gösterdiği yaş aralığı 11 - 13. Bu yaşlarda ingilizce dersi varmıydı hatırlayan var mı ? Çok geride kaldı o hatıralar, hatırlamıyorum ...
Yaşım 15 :) (Ses insan'dan insan'a değişir.Bazılarında erken bazılarında geç değişir.)
İngilizcem çok yüksek :) (Zaten artık inanmanız için Türkçe kodlayacağım ve öbür class'lardaki çoğu şeyi Türkçe yaptım.)
"Yes Ay Dozont" desem bile espiri için derim :)

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim kimseyi inandırmak zorunda da değilsin zaten. @AdaletWasHere
"Naber desem "Yes Ay Dozont" diyecek bir ingilizcen varsa ; Classların ve çoğu yerin ingilizce olması sorun oluşturur. Sesinin gösterdiği yaş aralığı 11 - 13. Bu yaşlarda ingilizce dersi varmıydı hatırlayan var mı ? Çok geride kaldı o hatıralar, hatırlamıyorum ..."
Ben 16 yaşındayım.20-30 yaşındaki insanlar bile o yaşlarda ingilizce dersi alıp almadığını hatırlar.Buda senin yaşının küçüklüğünü gösterir.Zaten minecraft oynuyosan yaşının en fazla 20 vs. olması gerek ondan sonra oynayanları bilemem artık.Duyan 30 yaşlarında falan sanar.

ibrahim1234680

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
KONU BAZI ARKADAŞLAR TARAFINDAN BERBAT OLDU. Plugin 10 numara 5 yıldız ellerine sağlık.
Ayrıca plugine kick yada ban atmasını ayarlıyacak bir şey eklersen çok güzel olur.
Hub sunucu açacağım plugini factiona kurduğum için çarı banlatmak için önce lobide giriş yapması gerek.