Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Guerilla

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hilesizim denemeye giriyorum ancak geri atıyor çocuğunu false yapıyorum yoksa çok lag oluyor sadece bende mi böyle sadece pvp hilelerini true bırakıyorum

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
hilesizim denemeye giriyorum ancak geri atıyor çocuğunu false yapıyorum yoksa çok lag oluyor sadece bende mi böyle sadece pvp hilelerini true bırakıyorum
Bnde de son sürümde hack kapalı iken yaptigim denemelerde karşıdaki rakibe vurma oranim yari yariya azalmis.hack kapaliykn bile vuruslarim rakibime gelmiyor sanirim gorunmez moblara geliyor o sebepten ötürü kullanamadim malesef son sürümü (cconfig den eski sistemi secsem dahi sonuc degismedi)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
1.7 sürümü bence komple sorunlu.sistem 1 i bile secsen hacksiz bile olsan oyuncuya bazen vurulmuyor, boşa sallıyor.1.5 daha iyi ama onda da sorunlar var.havaya ziplayip vurdugunuzda kill aura algiliyor veya mobb keserkn survival de felan yere dogru vurdugunuzda da kill aura algilayip kick liyor.tek çare 1.5 deki mobb un bir iki blok arkada dogması.gereksiz yere kick yemekten kurtulcak oyuncular.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim düşüncem ki sanırım daha öncede yazmıştım killaura için bir ayar3 ekleyip onada killaurada spawnlanan npc nin x ayarının konulması. bu sayede en azından 360 derece vuruşlar tespit edilebilir aynı zamanda araya kaynayan olmaz.
Ayar2 de yaptığın bolca spawnlayıp engellemede iyide oyuncu çok olduğunda aşırı lag yapar bence. Üstelik antiaura ile de buna benzer bişiler yapanlar olmuştu ordan biliyorum normal vurmaya çalışsan bile vuruşlar boşa gidiyor.

Bunlar benim düşüncelerim ve çıkarımlarım . Bence pluginin üstünde biraz daha çalışmalısın.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Suda, merdivende, sarmaşıkta Kill Aura korumasını kapatırsan sevinirim çok gereksiz yere atılıyor insanlar.

eneskilincakucder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Muhammed ne desem boş kardeş :D Artık sana diyecek güzel laf bulamıyorum.
Hayırlı işler :)
Ayrı bir plugin daha yapmalısın bence sadece ESP yi engelleyecek :)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Suda, merdivende, sarmaşıkta Kill Aura korumasını kapatırsan sevinirim çok gereksiz yere atılıyor insanlar.
sadece suda merdıvende ve sarmasıkda degıl..zıplayark vurduklarında,survıval serverde xp kasmak için mobb keserken veya 1 basamak üstte olup alttakı mobbları keserken sureklı gereksız yere kıck yıyor ınsanlar.ws de zıplayarak adama vursan bıle killaura algılayabılıyor ve adam hack olmamasına ragmen kıck yıyıp ws de ölüyor

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
sadece suda merdıvende ve sarmasıkda degıl..zıplayark vurduklarında,survıval serverde xp kasmak için mobb keserken veya 1 basamak üstte olup alttakı mobbları keserken sureklı gereksız yere kıck yıyor ınsanlar.ws de zıplayarak adama vursan bıle killaura algılayabılıyor ve adam hack olmamasına ragmen kıck yıyıp ws de ölüyor
NPC'yi alt'a al ve görünmez yap.
Bu arada birisi söyledi konsoldaki [HASHTAG]#Task0000[/HASHTAG] gibi sorunun nedenini.
Zıplayarak vurunca sorunlar oluşuyor.Çünkü ben zıplayınca biraz üstte NPC doğmasın diye bişeyler yapmıştım.
1.8 Sürümünde onu düzelticem.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7 sürümü sanırım tam olarak sorun çorbası olmuş. Pek çok özellikte hata var.

Benim tavsiyem 1.8 sürümüne yeni bir şey eklemeye çalışmadan sorunları çözer çözmez yayınlaman şeklinde.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Phoenix.bypass isimli bir perm yaparmısın? Bu perme sahip olan kişiler hile tespit edilse bile atılmasın. Adminler moderatörlerde atılıyor bazen hata sonucu.[DOUBLEPOST=1431095529,1431093263][/DOUBLEPOST]Kaynak kodlarını GitHub'a yüklesene yada bizimle paylaşsan çok iyi olur her seferinde güncelleme beklemek zorunda kalmam kendim geliştirebilrim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Dün tekrar indirdim ve halen aynı hata var. (3-4 hafta önceki hata.)
1.7.2 ile açıyorum sunucuyu.
Kod:
[18:56:04 INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Bukkit-1.7.2-R0.
3-b3020jnks (MC: 1.7.2) (Implementing API version 1.7.2-R0.3)
[18:56:04 ERROR]: Could not load 'plugins\PhoenixAntiCheat.jar' in folder 'plugi
ns'
org.bukkit.plugin.UnknownDependencyException: ProtocolLib
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager
.java:201) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.ja
va:350) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.<init>(CraftServer.java:31
2) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.PlayerList.<init>(PlayerList.java:63) [c
raftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedPlayerList.<init>(SourceFile:14
) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.jav
a:126) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java
:424) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:6
17) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]