Bnde de son sürümde hack kapalı iken yaptigim denemelerde karşıdaki rakibe vurma oranim yari yariya azalmis.hack kapaliykn bile vuruslarim rakibime gelmiyor sanirim gorunmez moblara geliyor o sebepten ötürü kullanamadim malesef son sürümü (cconfig den eski sistemi secsem dahi sonuc degismedi)hilesizim denemeye giriyorum ancak geri atıyor çocuğunu false yapıyorum yoksa çok lag oluyor sadece bende mi böyle sadece pvp hilelerini true bırakıyorum
Ben suyun üstünde zıplanmaması için bir şey yapmıştım onun için öyle.Buda waterwalk bugu bir oyuncu gönderdi videoyu:
Sadece kill aura açık şu an ayarlarımda diğelerinde sıkıntı çıktıBen suyun üstünde zıplanmaması için bir şey yapmıştım onun için öyle.
Bir sonraki sürümde düzeltirim.
Güzel laf bulamıyorum falan derken iyi bir şey mi dedin kötü bir şey miMuhammed ne desem boş kardeşArtık sana diyecek güzel laf bulamıyorum.
Hayırlı işler
Ayrı bir plugin daha yapmalısın bence sadece ESP yi engelleyecek![]()
sadece suda merdıvende ve sarmasıkda degıl..zıplayark vurduklarında,survıval serverde xp kasmak için mobb keserken veya 1 basamak üstte olup alttakı mobbları keserken sureklı gereksız yere kıck yıyor ınsanlar.ws de zıplayarak adama vursan bıle killaura algılayabılıyor ve adam hack olmamasına ragmen kıck yıyıp ws de ölüyorSuda, merdivende, sarmaşıkta Kill Aura korumasını kapatırsan sevinirim çok gereksiz yere atılıyor insanlar.
NPC'yi alt'a al ve görünmez yap.sadece suda merdıvende ve sarmasıkda degıl..zıplayark vurduklarında,survıval serverde xp kasmak için mobb keserken veya 1 basamak üstte olup alttakı mobbları keserken sureklı gereksız yere kıck yıyor ınsanlar.ws de zıplayarak adama vursan bıle killaura algılayabılıyor ve adam hack olmamasına ragmen kıck yıyıp ws de ölüyor
[18:56:04 INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Bukkit-1.7.2-R0.
3-b3020jnks (MC: 1.7.2) (Implementing API version 1.7.2-R0.3)
[18:56:04 ERROR]: Could not load 'plugins\PhoenixAntiCheat.jar' in folder 'plugi
ns'
org.bukkit.plugin.UnknownDependencyException: ProtocolLib
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager
.java:201) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.ja
va:350) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.<init>(CraftServer.java:31
2) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.PlayerList.<init>(PlayerList.java:63) [c
raftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedPlayerList.<init>(SourceFile:14
) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]