Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
1.7 ile çalışıyor plugin 1.8 sürümü yokPlugin sanırım 1.8 Sürümünde çalışıyor. Fakat 1.8 için ProtocolLib bulamadım yardımcı olurmusun?
1.7 ile çalışıyor plugin 1.8 sürümü yokPlugin sanırım 1.8 Sürümünde çalışıyor. Fakat 1.8 için ProtocolLib bulamadım yardımcı olurmusun?
2.2 Sürümünde "debug" özelliğini ekliyeceğim.
Bu özellik sayesinde "SpeedHack" ya da "FastLadder" gibi özelliklerin geri atmasını engellemiş olacak.
Mantığını anlatayım:
Her hile korumasına özel "debug" ayarı olacak.
SpeedHack için "debug" yaptığınız zaman ileri doğru yürümenizi koşmanızı falan isteyecek böylece normal değerleri almış olacak.
Benim serverimdeki değerler farklı çünkü kendi bilgisyarımda açtığım için ping 0 oluyor başka sunucularda ping yüksek olunca
tabikide geri atıyor.
Gidip spigota rapor etçem [emoji48]2.2 Sürümünü spigot'a paralı koymayı düşünüyorum.
Acaba bura'ya beleş olarak koysam mı ?![]()
Daha henüz hiçbişey yapmadımGidip spigota rapor etçem [emoji48]
Bize Faydan OlsunDaha henüz hiçbişey yapmadım![]()
broadcast: falseKardes OPlara Kick mesajı gorukmesi rahatsiz edici olmus
Consele Kick filan felan. Kapatmanın bir yolu var mı?
pugin çalışmıyor aktif olmuyor "ProtocolLib-3.3.1.jar" bu sürümüne uyarlarmısın !broadcast: false
O degil hani bi daha yqziyorya oplara sadece :console kick [Phoenix Anti-Cheat] Killauradan Atildi. Bu engelliycek. Normal herkeze duyuru atani deil?broadcast: false
Sadece oplara yazma özelliği yok.O degil hani bi daha yqziyorya oplara sadece :console kick [Phoenix Anti-Cheat] Killauradan Atildi. Bu engelliycek. Normal herkeze duyuru atani deil?
3.4.1 Sürümüne göre yaptım ben.pugin çalışmıyor aktif olmuyor "ProtocolLib-3.3.1.jar" bu sürümüne uyarlarmısın !
Sadece oplara yazma özelliği yok.
3.4.1 Sürümüne göre yaptım ben.
Valla Eskiden Bole Bisi Olmuyordu, Fakat Guncelleme Yaptiktan Sonra Bi Herkeze Duyuru Atıyor Bide Sanırım Yetkililere Sole Bisey Gidiyor: Console kick Muhammed2188 KillAura Tespit EdildiSadece oplara yazma özelliği yok.
3.4.1 Sürümüne göre yaptım ben.