Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

mertr123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TheMuhammed2188 Kardeşim benim bi yardimci olsan yaw :3

Arkadaşımın swde gayet güzel çalısıyo plugin killaura korumasi fln benim swde killaura disinda her şey çalısıyo aceba başka bi plugin ilemi çakısıyor?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
TheMuhammed2188 Kardeşim benim bi yardimci olsan yaw :3

Arkadaşımın swde gayet güzel çalısıyo plugin killaura korumasi fln benim swde killaura disinda her şey çalısıyo aceba başka bi plugin ilemi çakısıyor?
ProtocolLib yüklü değilse KillAura koruması çalışmaz.
Kill aura system 3 nasıl çalışıyor ?
Oyuncu birine vurduktan sonra altına NPC doğuyor.Eğer altına NPC doğduğu zaman ayarladığınız ayarda vururlarsa bir menü açılıyor.
Tabi menü açılınca hile'yi kapatamıyolar.Menü açıkken birine vurabilirlerse zaten hack olduğu rahat bir şekilde anlaşılır.

TheDewiLSTaR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kurdum sv 1.7x 1.8x spigota hiçbir işe yaramıyor huzini açtım kill aura atmadı ProtocolLib yükledim çalışan şeyler regen No Knockback macro felan
bu arada tek macro plugin varsa versene

TheDewiLSTaR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
NCP olmadan AAC hiçbir işe yaramaz.
AAC'nin nerdeyse bütün özellikleri bypass edilebiliyor.(Belki)
Test server'ine girdiğimde uçabiliyordum ve KillAura açabiliyordum. (Öbürlerini denemedim.)
aac aldım rahatım kardeş bu plugin hiçbir işe yaramıyor.Ayrıca NCP Beraber bu aac iyi çalışmıyor çakışma yapıp herkese speed diyor o yuzden NCP Sildim engelliyor.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
aac aldım rahatım kardeş bu plugin hiçbir işe yaramıyor.Ayrıca NCP Beraber bu aac iyi çalışmıyor çakışma yapıp herkese speed diyor o yuzden NCP Sildim engelliyor.
Sunucu IP'si verirsen istediğim hack'ı açıp gezebilirim istersen ?
Ve bunun ücretsiz rezalet bir sürüm olduğunu hatırlatmak isterim :D

Örnek bir emek hırsızı.
Konunun tamamını almış pluginin kodlarınıda başka pluginlerden toplayarak yapmış ve hazır hale getirmiş.
Utanmadan bağış butonu bile koymuş.
Anladığım kadarıyla adam alman ve ingilizce pek bilmediği için konunun tasarımını benden çalmış.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sunucu IP'si verirsen istediğim hack'ı açıp gezebilirim istersen ?
Ve bunun ücretsiz rezalet bir sürüm olduğunu hatırlatmak isterim :D

Örnek bir emek hırsızı.
Konunun tamamını almış pluginin kodlarınıda başka pluginlerden toplayarak yapmış ve hazır hale getirmiş.
Utanmadan bağış butonu bile koymuş.
Anladığım kadarıyla adam alman ve ingilizce pek bilmediği için konunun tasarımını benden çalmış.
1.7.x - 1.8.8 yazıyor ama ?