Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
1.7.x - 1.8.8 yazıyor ama ?
Olabilir.
Sonuçta konu düzen'i tamamen bana ait.
Üstelik kodlarına baktığımda başka pluginlerin kodlarıyla eşleşiyor. (Muhtemelen öbürlerinide başkalarından çalmıştır.)
Anti-Knockback bana ait mesela.

NOT: Şu an report ettim nereden çalındığını söylememi istediler verdim benim konuyu.Bakalım ne olacak.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Pluginin Mantığı Çok Kolay Ama Hoşuma Gitti :) Yerde Bir Oyuncu Oluşturuyor KillAura Herkeze Vurduğu İçin O Oyuncuyada Vuruyo Ve Oyundan Atılıyo Ama Oyuncular Elle Ona Vurup Oyundan Atılınca Bana İtiraz Ediyo :( Vede TriggerBot Engellemiyo Onada Bi El At :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Pluginin Mantığı Çok Kolay Ama Hoşuma Gitti :) Yerde Bir Oyuncu Oluşturuyor KillAura Herkeze Vurduğu İçin O Oyuncuyada Vuruyo Ve Oyundan Atılıyo Ama Oyuncular Elle Ona Vurup Oyundan Atılınca Bana İtiraz Ediyo :( Vede TriggerBot Engellemiyo Onada Bi El At :)
Ücretli sürümünde böyle bir sorun yok.Elle vurup atılma gibi.
Vede ücretsiz sürüme güncelleştirme yapmıyorum.Ücreli sürümden devam ediyorum güncelleme'ye.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben spigot kullanıyorum kill aura çalışmıyor nedense adam felan cıkmıyor sorun nedir :D
kuruyorum Tracers felan çalışıyor ama kill aurayı açınca adam felan gelmiyor