Photoshop çalışması ep.2 Geliştim Galiba

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem resmi gereksiz şeylerle doldurmakansa göze hitap edecek, perspektifi bozmayacak şeyler koyman. Ve en önemlisi de gölge ve keskinlik :'( İstersen render yapmayı gösterebilirim çok basittir :'(

Yani bunu bilmesen de olur. Bunu bilmiyorsan neden ayıp olsun ?

Şimdi bir kaç tüyo göstereyim;
Asıl resimde bulunan gölge batı yönüne gitmekte (düzlemsel batı), senin eklediğin gölge ise güneydoğu (düzlemsel) yönüne bakmakta. Kısacası düzenleyeceğin resimde bir gölge varsa o yönde gölge yap. ve gölge yaparken gölgesini yapacağın resmi kullan :)
Render olayına gelelim. Sırf bunu anlatmak için Photoshop açtım değerimi bil :p keseceğin resmi "kalem aracı" yardımıyla seç. Ardından sağ-tık>>Seçim Yap>>Kenar yumuşatılmış tiki işaretle, yumuşatma değerine 2 yaz>>tamam. Görebileceğin en güzel görüntüyü elde edersin emin ol :) Ayrıca o 2 yeri değişkendir. 360p bir fotoğrafı editliyorsan 1 yeter. 2k için 4, 4k için ise 8 yaz :)
Tavsiyen için sağol (error verdi)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bocalamışsın.Görseller gereğinden fazla alakasız.Gereksiz şeyler eklemekten kaçın ve tercih olarak daha üzerinde oynanabilir resimler tercih et.Bu resme bir şey ekleyip mükemmel bir şey çıkması için henüz erken.

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
resimler arasındaki yükseklik ve resim boyutları arasında uyumsuzluk var gibime geldi.Resimleri seçerken de biraz uyumsuzluk yapmışsın.Ama genel olarak ilerde gelişip daha iyi bir wallpaper yapacağını düşünüyorum.Sonuçta daha 2.denemen bu işler zamanla oluyor :)