- En iyi cevaplar
- 0
çarpım mı o_O kordinat sistemi la o :'([DOUBLEPOST=1417818094,1417817940][/DOUBLEPOST]Wowowoow easter egg o_O Kitabın üstündeki kürede önceki çalışman var o_OKortezyan çarpımı anlat.![]()
çarpım mı o_O kordinat sistemi la o :'([DOUBLEPOST=1417818094,1417817940][/DOUBLEPOST]Wowowoow easter egg o_O Kitabın üstündeki kürede önceki çalışman var o_OKortezyan çarpımı anlat.![]()
Tavsiyem resmi gereksiz şeylerle doldurmakansa göze hitap edecek, perspektifi bozmayacak şeyler koyman. Ve en önemlisi de gölge ve keskinlik :'( İstersen render yapmayı gösterebilirim çok basittir :'(
Yani bunu bilmesen de olur. Bunu bilmiyorsan neden ayıp olsun ?
Tavsiyen için sağol (error verdi)Şimdi bir kaç tüyo göstereyim;
Asıl resimde bulunan gölge batı yönüne gitmekte (düzlemsel batı), senin eklediğin gölge ise güneydoğu (düzlemsel) yönüne bakmakta. Kısacası düzenleyeceğin resimde bir gölge varsa o yönde gölge yap. ve gölge yaparken gölgesini yapacağın resmi kullan
Render olayına gelelim. Sırf bunu anlatmak için Photoshop açtım değerimi bilkeseceğin resmi "kalem aracı" yardımıyla seç. Ardından sağ-tık>>Seçim Yap>>Kenar yumuşatılmış tiki işaretle, yumuşatma değerine 2 yaz>>tamam. Görebileceğin en güzel görüntüyü elde edersin emin ol
Ayrıca o 2 yeri değişkendir. 360p bir fotoğrafı editliyorsan 1 yeter. 2k için 4, 4k için ise 8 yaz
![]()
Tabii siz yeni başlayanlar hep çuvallarsınız böyle :'( Biraz fizik de mi yok lao :'(Tavsiyen için sağol (error verdi)
Fizik dersinden hoca yüzünden nefret ediyorum .d ama yakında alışırım .dTabii siz yeni başlayanlar hep çuvallarsınız böyle :'( Biraz fizik de mi yok lao :'(
Ya en basitinden şun bil;Fizik dersinden hoca yüzünden nefret ediyorum .d ama yakında alışırım .d
Heh şoyle acık konusun .d anladımYa en basitinden şun bil;
Eğer güneş yeni doğmuşsa gölge batıya doğru bakar...