Photoshop: Yeni Başladim , Bir Göz Atın

Xotion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar , Photoshop'a Yeni Başladım Ve Ne Olmadıgım bir şey Yaptım :) İnşallah Beğenirsiniz

Biraz Büyük Oldu Ama :=)​

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Boyutu efsane kötü,1366x768 , 1920x1080 gibi boyutlarda ve 300 çözünürlükte çalış.

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Böyle fontlar çok hoşuma gittiği için beğendim.
Sadece boyutu biraz(aşırı fazla) pattes olmuş.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kieron Wilts lakabın falan mı?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dediğinizi Pek Anlamadım Lakap Adım Xotion Aslında MyEnesK Adını Kullnıyordum Banlandım Bilmediğim Bir Sebepten :o

-*-

Bu Arada MyEnesK Yazan Yere Sunucu İsmi Gelecektir

-*-
Görselin sağ alt köşesinde "By Kieron Wilts" yazıyor bir sorayım dedim.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Sağ alt köşeye yazdığın şeyi biraz daha belirgin ve küçük yapmalısın.Ayrıca herksin de belirttiği gibi aşırı büyük olmuş boyutları

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Basit bir efekt eklemişsin ama ilk çalışmana göre gayet güzel ve doğru fontu seçmişsin, sana önerim iyi bir grafiker olmak istiyorsan önce arşiv yap (bak: flares, brush, pattern ve en önemlisi Texture pack) Ayrica forumdaki cogu arkadaş arkaplanda çalışmiyor. Arkaplanla çalışın hazır arkaplanın ustune sade efekt ile bitirmeyin. Texture ile güzel oynamalar yapın.

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
Bunun gibi arkaplanları nerden buluyorsunuz ?

Xotion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunun gibi arkaplanları nerden buluyorsunuz ?
MCSG Wallpapers Diye Arattım Bu Çıktı , Alt Yazıda Ordan Geliyor Ben Yanlı Yazmışım MyEnesK yazan parlaklıgını çok düşürmüşüm
Sağ alt köşeye yazdığın şeyi biraz daha belirgin ve küçük yapmalısın.Ayrıca herksin de belirttiği gibi aşırı büyük olmuş boyutları
Yorumunuz İçin Teşekkürler, Senin Gibi Bi Grafikerden Bu Yorumu Almak Güzel , Sizce En İyi Boyut Nedir Bu Tasarım İçin ? px Olursa Sevinirim
Basit bir efekt eklemişsin ama ilk çalışmana göre gayet güzel ve doğru fontu seçmişsin, sana önerim iyi bir grafiker olmak istiyorsan önce arşiv yap (bak: flares, brush, pattern ve en önemlisi Texture pack) Ayrica forumdaki cogu arkadaş arkaplanda çalışmiyor. Arkaplanla çalışın hazır arkaplanın ustune sade efekt ile bitirmeyin. Texture ile güzel oynamalar yapın.
Teşekkür Ederim, Bir Graphic Paketi Elimde Bulunyor Kendimi Geliştirene Kadar Bunla İdare Edeceğim , Üstüne CC Ekledim Pek Hoşuma gitmeyince yeşil bir diktörtgen oluşturup bölgenin üstüne koydum ve parlaklıgını düşürdüm , arşivimide hazırlanıyorum :)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boyutu efsane kötü,1366x768 , 1920x1080 gibi boyutlarda ve 300 çözünürlükte çalış.
300 çözünürlük niye, webde zaten 72 üstü aynı gözükecektir ve boşuna yer kaplayacaktır. Matbaadan baskı yapmayacaksa 72 üstü kullanmasına gerek yok.