Php & Html & Css Bilenler

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
"Web uygulaması,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
gibi ağ kanalları üzerinden erişilen
genel adıdır" kaynak vikipedi.
Web uygulamaları masaüstü üzerinden çalışmazlar.
Ben kendi sitemi masaüstü programımdan açıyorum ._.
Apache programını kuruyorsun start apache basıyorsun ve localhost yazıp giriyorsun. Ayrıca bu port yönlendirmesi yaptıktan sonra herkes erişebiliyor.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Değişken atayın, 2 query yapın 2 form koyun herkes web tabanlı kodlama bildiğini söylüyor ve gövde gösterisi yapıyor. Kimi görsem böyle söyleyen daha düzgün iş çıkaran bir elin parmağını geçmedi.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden HTML baya biliyodum da artık pek hatırlamıyorum. Dreamweaver sağolsun hiçbişeyi yerine oturtamıyodum, mecburen öğrenmiştim. Ama şimdi aklımda bitek <p></p> ve <ahref> kalmış :/

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unutmuşum diye boşa demiyorum :)
farkındayım :D :D[DOUBLEPOST=1439052181,1439052117][/DOUBLEPOST]
Değişken atayın, 2 query yapın 2 form koyun herkes web tabanlı kodlama bildiğini söylüyor ve gövde gösterisi yapıyor. Kimi görsem böyle söyleyen daha düzgün iş çıkaran bir elin parmağını geçmedi.
valla benim kendi php pdo scriptlerim var ayrıdan html css web siteleri yapıp satışa sunuyorum o yüzden üstüme alınmıyorum :D[DOUBLEPOST=1439052912][/DOUBLEPOST]
Bilinen Dil: HTML, CSS, PHP (PHP de bilgim oldukça az. Ama koyayım dedim...)
(Eğer skype dan ekleme gibi bir şey istiyorsan maalesef veremem...)
rica etsem bir örnek çalışmanı atarmısın

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
farkındayım :D :D[DOUBLEPOST=1439052181,1439052117][/DOUBLEPOST]
valla benim kendi php pdo scriptlerim var ayrıdan html css web siteleri yapıp satışa sunuyorum o yüzden üstüme alınmıyorum :D[DOUBLEPOST=1439052912][/DOUBLEPOST]
rica etsem bir örnek çalışmanı atarmısın
fnafturk.hol.es . Fakat FNaF bittiği için iptal ettim projeyi...[DOUBLEPOST=1439053775][/DOUBLEPOST](Resimler İmgur dan olduğu için gözükmesse ikon falan şaşırma .-.)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fnafturk.hol.es . Fakat FNaF bittiği için iptal ettim projeyi...[DOUBLEPOST=1439053775][/DOUBLEPOST](Resimler İmgur dan olduğu için gözükmesse ikon falan şaşırma .-.)
yok resimler gözüküyor da ne diyeyim ne iyi ne de kötü yani idare eder. Bu da benim küçük projelerimden biri

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kod:
<?php
$degiskenXD = "Ben PiHaşPi ustasıyım.";
echo $degiskenXD;
?>
Benim yaşım on5 PiHaşPi usta olark bilyrm daha önc 385 adet site yazdm.Twittr adında gzel bir sitm var.
Adm soyadmsa pihaşpi usta