Pickaxe e sadece belirli şey kazdırma

Xatacafer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar benim kendi yaptığım map için bir yardım gerekiyor.
Başlıkta belirttiğim gibi bir pickaxe ile sadece belirli bir bloğu kırmak için bir komut var biliyorum fakat ona damage yani sadece stained clay değilde kırmızı stained clay kazabilmek için bir komut var mı

Xatacafer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şöyle olabilir belki:
Kod:
/give @p minecraft:iron_pickaxe 1 0 {CanDestroy:["minecraft:clay,tag:{Damage:5}"]}
Emin değilim ama bak tahmin.
Denedim olmuyor fakat ilginç bir şekilde bu sefer hiçbirşeyi kazmıyor ve can break kısmında "missingno" yazıyor aynı pokemonun bir oyununda bulunan hatalı pokemon gibi.İlginç

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Denedim olmuyor fakat ilginç bir şekilde bu sefer hiçbirşeyi kazmıyor ve can break kısmında "missingno" yazıyor aynı pokemonun bir oyununda bulunan hatalı pokemon gibi.İlginç
Kod:
/give @p minecraft:iron_pickaxe 1 0 {CanDestroy:[id:"minecraft:stained_hardened_clay"]}
bunu dene böyle olması gerek @TheRedstoneEngineer 'ın doğal hali bu çok güzel kod yazar ama minnacık hatalar yapar :p
ve evet hatalı pokemonun ismi mojang bunun gibi easter eggleri sever
üzgünüm kırmızı olmuyor sadece clay

Son düzenleme:

LapisLazuliMinecart

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TheRedstoneEngineer arkadaşımızın yaptığı hata şudur arkadaşlar:
/give @p minecraft:iron_pickaxe 1 0 {CanDestroy:["minecraft:clay,tag:{Damage:5}"]}
görüldüğü üzere burda -->" işaret yanlış yerde kullanılmış.
Doğrusu şöyle olacak:
/give @p minecraft:iron_pickaxe 1 0 {CanDestroy:["minecraft:clay",tag:{Damage:5}]}
Neden yanlış kullandığını anlayan anlamıştır...
Yardımcı Olabilidiysem Sevinirim

PwParadox

En iyi cevaplar
0
TheRedstoneEngineer arkadaşımızın yaptığı hata şudur arkadaşlar:
görüldüğü üzere burda -->" işaret yanlış yerde kullanılmış.
Doğrusu şöyle olacak:
/give @p minecraft:iron_pickaxe 1 0 {CanDestroy:["minecraft:clay",tag:{Damage:5}]}
Neden yanlış kullandığını anlayan anlamıştır...
Yardımcı Olabilidiysem Sevinirim
Üzgünüm ama böyle çalışmıyor ayrıca bkz. doğrusu yukarıda

LapisLazuliMinecart

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özür Dilerim clay yerine stained_hardened_clay olacak ben damageyi göstrmek için demiştim ama iteme bakmamışım :D

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Özür Dilerim clay yerine stained_hardened_clay olacak ben damageyi göstrmek için demiştim ama iteme bakmamışım :D
Damage tag'ın içinde değil ki damage'de tag gibi ayrı bir şey tag'ın içinde olanlar display,ench vs ama zaten id dışında başka bir şey kabul etmiyor
ayrıca id:"stained_hardened_clay" olucak