Piercing Diye Paraşüt Takan Adam. (Midesi Zayıf Olan Girmesin)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam ben de küpe takıyorum da bu ne arkadaş.

Midesi kaldırmayanlar izlemesin.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
biraz iyi bi' şeyler paylaş, ilgi çeksin bilinmedik falan olsun, böyle forum ortamında (yaş ortalaması 8-12) böyle konular açmak sakıncalı olabilir :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsancıl olamıyorlarki:pof:

Bu tür insanlar adrenalinsiz çok kötü hissediyormuş. Adrenalinle sadece şu anda senin benim gibi normal duygusal seviyede kalıyorlarmış. Yoksa manyak falan değiller.[DOUBLEPOST=1438892618,1438892584][/DOUBLEPOST]
biraz iyi bi' şeyler paylaş, ilgi çeksin bilinmedik falan olsun, böyle forum ortamında (yaş ortalaması 8-12) böyle konular açmak sakıncalı olabilir :)

Ben disklaymırımı koydum. Girmesinler arkadaş.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlarda bakmasın yani yapcak bişi yok(biraz dışlamak gibi oldu ama)[DOUBLEPOST=1438892764,1438892693][/DOUBLEPOST]
Bu tür insanlar adrenalinsiz çok kötü hissediyormuş. Adrenalinle sadece şu anda senin benim gibi normal duygusal seviyede kalıyorlarmış. Yoksa manyak falan değiller.[DOUBLEPOST=1438892618,1438892584][/DOUBLEPOST]

Ben disklaymırımı koydum. Girmesinler arkadaş.
Adrenalin hastalarını biliyorumda neyse bu o kadar abartı deil daha kötüleride var

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O paraşütün yaptığı direnç tahmin edebileceğinizden çok daha fazla, tahminen tam olarak etine falan yapmamışlardır. Kopmaması gibi bir ihtimal yok denecek kadar az da :(