Piksel Bebeh :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bence Pixel dediğinde 8 - 32 bit arası içinde retro havası bulunduran bir çizim olmalı.
Kastettiğim pixele örnek olarak avatarımda ki gözlüğü verebilirim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Programda yakından bakınca öyle oluyorduda bunda küçük gösterdi ya tüm hava gitti :D
Aynen,uzaktan bakınca hiç pixeli andırmıyor sanki paintten fırça ile çizilmiş bir çizimi andırıyor.
Sana tavsiyem YouTube'dan 8-Bit sinema izlemen. Onu yapan adamların nasıl yaptığını anlatan kısa bir video var onu bulup izlersen yardımcı olacağını düşünüyorum.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen,uzaktan bakınca hiç pixeli andırmıyor sanki paintten fırça ile çizilmiş bir çizimi andırıyor.
Sana tavsiyem YouTube'dan 8-Bit sinema izlemen. Onu yapan adamların nasıl yaptığını anlatan kısa bir video var onu bulup izlersen yardımcı olacağını düşünüyorum.
Sağol yorumun ve önerin için ^^

• Beğen
Reactions: DIO

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bir Çizgi Film Vardı Hapishane Kaçkını Tipinde Aynı Buna Benzeyen Bir Tip Vardı :p

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorum yapmaya gelmiştim ama madem satıcı ilan edilmişiz, yorum yapmanın da bir manası yok. İyi geceler.
Sana dediğimi nerden çıkartıyorsun. Unuttuklarım olabilir tagliste. Mesela @lSincapl'ı da unuttum. Şaka amaçlı yaptık sonra dedim zaten bıraktılar forumu diye. Hemen üzerine alınıyorsan pardon da sende sıkıntı var.[DOUBLEPOST=1434413508,1434412214][/DOUBLEPOST]@DirenCan he sende mi öyle düşünüyorsun. Peki. Bir şey diyemem.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana dediğimi nerden çıkartıyorsun. Unuttuklarım olabilir tagliste. Mesela @lSincapl'ı da unuttum. Şaka amaçlı yaptık sonra dedim zaten bıraktılar forumu diye. Hemen üzerine alınıyorsan pardon da sende sıkıntı var.[DOUBLEPOST=1434413508,1434412214][/DOUBLEPOST]@DirenCan he sende mi öyle düşünüyorsun. Peki. Bir şey diyemem.
Sıkma canini :) eglencesine demistir @Iskefiyeli