onigiri tarifi verdin sen qnq, aslında tam olarak o değil fakat malzemeleri benziyoPilava şeker , pirinç sirkesi ve tuz eklersin. Kurutulmuş deniz yosununa koyup arasına çiğ balık eklersin, rulo yapıp kesersin . Yani çiğ balık ve deniz yosunu cevap.
Bol etli tavuk konut kilit @Rosenrot @İnanılmaz @BraveHero @DeathLightpilav üstü kuru fasulye ondan sora bol etli tavuk , ayran , ondan sonra sohbet, ondan sonra mac i ondan sonra uyku![]()
onigiri tarifi verdin sen qnq, aslında tam olarak o değil fakat malzemeleri benziyo![]()
ton balığı var canıms![]()
Bu 3 gün önce yaptığım sushi tabağı. Bu arada onigirinin neresine çiğ balık atıldığını söyleyiver kovalski
Ekleme : Şuradaki mısır, surimi, labne ve kremadan hazırlanma özel mezeyle yapılan sushi literatürde yok, kendi ismimi bile verebilirim o tarifeAdamı hasta etmeyiiiiiinn uleyynnn.
ikisinide dene tarafını seçPilav üstüne mi yanına mı?
cacığa aldın yine respect'i
Kovalskicim, pirinç sirkesi onigiriye atılmaz, çok uzadı bu konu. Mesajımı tekrar okuyup googlelarsın .ton balığı var canıms
Noıt = onigirinin içine isediğin herşeyi atabilirsin
detaylara çok takılıyosun qnqKovalskicim, pirinç sirkesi onigiriye atılmaz, çok uzadı bu konu. Mesajımı tekrar okuyup googlelarsın .
detaylara takılsaydım , şunuda eklerdimdetaylara çok takılıyosun qnq
pirinçten soğdum teşekkürler. cacığı tek yicem artıkdetaylara takılsaydım , şunuda eklerdimSushi yaparken pirinci lapa olacak kadar pişirmezsin, az-orta pişmiş yaparsın. Onigirideyse top haline getirmek için lapa yaparsın
Al sana detay
![]()