Ping 0 - Bugu

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Değerli Bukkit'er(ne güzelde uydurdum) lar
Önceden Konu açmıştım xp gözükmüyor diye bu sorun kalktı plugin ile
AMA sadece ben opum ve op olmayanlar sunucuya girdiginde ping 0 halinde spawnda oluyorlar
olta gitmez ve chate yazı yazabilirler hatta blok kırabilirler.
Bu Sorunu Nasıl çözerim. xp geri geldi ama ?
Bunu Yaşayan vs. Var mı ?
@Dpelqpleq @ReMaKeR @Eniyom @WitherLegend @MinecraftLove123Love @Dantero @Gokhann @SerhanRS @bydemir06 @Cagangedik @>>TheLegend<< << @AnkaBilisimTR R @BaranArslanMRJ RJ @MBoz @Speaw @Krumb069 @TheMuhammed2188 @UcanKofte @Nigganetwork @blade_ @Ragnarak

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların pingi 0 olta gitmiyor blokları kırabiliyorlar chate yazı yazabiliyorlar. Doğrumu anlamışım?

Sorun ne? Pingin 0 olmasımı?

Son düzenleme:

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/xp-barim-yok-java-bilen-gelsin.312909/
Buradaki sorunu dediğim sekilde setLeveli +1 yaparakmı çözdün, yoksa -10da kalıp oyuncular kendi xp topladıkcamı cözüldü?
Sanırım oyuncuların blok kıramaması ve chate yazı yazamaması gerekiyor yanlıs anlamadıysam. İstersen aynı plugini setlevel +1 yapıp sunucuya atalım sonra silelim belki düzelme olabilir.
Plugini Silmişim sanırım oyle yaptim ya +10 ya da +1 idi yani artik barda var xp de alabiliyorum.oyle gerekmiyor sorun o hareket edemiyor veya onlara oyle gozukuyor chate yazı yazabiliyorlar blok kırabiliyor ama onlara oyle gozukuyor

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Plugini Silmişim sanırım oyle yaptim ya +10 ya da +1 idi yani artik barda var xp de alabiliyorum.oyle gerekmiyor sorun o hareket edemiyor veya onlara oyle gozukuyor chate yazı yazabiliyorlar blok kırabiliyor ama onlara oyle gozukuyor
Onlar chate vb. yazı yazabiliyorlar ama sadece kendilerine gözükebiliyor galiba.
Eklenti listen ve .jar sürümünü söyler misin?

Onlar chate vb. yazı yazabiliyorlar ama sadece kendilerine gözükebiliyor galiba.

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

yok herkes görüyor bende

MinecraftLove123Love

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla şimdi ben bu ping xp konusundan pek anlamam,farklı konularda soruların olursa yardımcı olmaya çalışacağım :)
Birde arkadaşların dediği gibi ayrıntılı anlatırsan fikrimi söylerim..