Ping problemi.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Makinam Almanya Lokasyon internet hızı gayet iyi bir makina.
Hosting şirketimiz Rabisu
Oyuncuların yarısından çoğu tabda 1 veya 2 diş full çekenlerde var ama çok az. neden kaynaklanmaktadır bu sizce ? Nasıl düzeltebilirim?
Tüm sunucularda plugin sayım çok az 20 - 28 arası.
TPS konusunda problem yaşamıyorum.
Sunucum BungeeCord hub server.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekleme: Bazı kişiler sunucuya girdiği zaman -9984984654 pingle falan başlıyorlar bekleyince düzeliyor.

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Sunucunuzun tpsi kaç normal olarak?

Ayrıca daha önceden başka bir hostingde miydiniz? Eğer başka bir hostingden rabisu'ya geçtiyseniz eski hostinginizde böyle bir şey yaşıyor muydunuz?

Ayrıca 10 Kişi Çektiğinde Kaç kişi 1 diş çekiyor vb. bunları da söyleyebilir misiniz?

"Bazı kişiler sunucuya girdiği zaman -9984984654 pingle falan başlıyorlar bekleyince düzeliyor."

bu sorun çoğu sunucularda var başlattığınız alan yani spawn bölgesinde lag yapacak vesayre bir sistem var mı? Veya etrafındaki bloklar çok mu fazla?

İyi Forumlar.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Sunucunuzun tpsi kaç normal olarak?

Ayrıca daha önceden başka bir hostingde miydiniz? Eğer başka bir hostingden rabisu'ya geçtiyseniz eski hostinginizde böyle bir şey yaşıyor muydunuz?

Ayrıca 10 Kişi Çektiğinde Kaç kişi 1 diş çekiyor vb. bunları da söyleyebilir misiniz?

"Bazı kişiler sunucuya girdiği zaman -9984984654 pingle falan başlıyorlar bekleyince düzeliyor."

bu sorun çoğu sunucularda var başlattığınız alan yani spawn bölgesinde lag yapacak vesayre bir sistem var mı? Veya etrafındaki bloklar çok mu fazla?

İyi Forumlar.
Sunucumun TPS miktarı 20 bazen 20.04 felan oluyor az pluginle cok oyuncu oynatiyorum dedigim gibi hub sunucu online ssyim yuksek mesela pvpde 50 kişi varken 20 25 kisi interneti 1 - 2 dis ama ayni anda skywarsta 60 kisi varken 2 3 kisinin interneti 1 - 2 dis gozukuyor.
Lag yapacak hicbir sistem yok redstone vs kullanmiyorum plugin listemde farkli plugin gereksiz plugin yok 23 plugin var

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anladım. TPS normal. Bir adet program var diye biliyorum zamanında sunucu hackleme vb. diye yayınlamışlardı herkesin netini düşürüyor. O olabilir bir anda herkesin düşüyor dediğim gibi tam bilmiyorum bu konuyla ilgili yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.

İyi Forumlar...

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım. TPS normal. Bir adet program var diye biliyorum zamanında sunucu hackleme vb. diye yayınlamışlardı herkesin netini düşürüyor. O olabilir bir anda herkesin düşüyor dediğim gibi tam bilmiyorum bu konuyla ilgili yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.

İyi Forumlar...
Oyuncum azalıyor 170 180 olurken hergün simdi en fazla 100 oluyor programi benim icin bulursanız yada cozumunu bulursaniz gerçekten cok sevinirim.

Tesekkurler.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
TPS 20 ise sunucuda bir problem yok sunucudaki TPS kaça kadar düşüyor?
Sunucuda bulunan ram kaç hangi pluginler var bunların cevabını verirsen bir sonuca ulaşabiliriz.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TPS 20 ise sunucuda bir problem yok sunucudaki TPS kaça kadar düşüyor?
Sunucuda bulunan ram kaç hangi pluginler var bunların cevabını verirsen bir sonuca ulaşabiliriz.
TPS en fazla 18e düşüyor online artınca
sunucuda bulunan toplam ram 32GB sunucularımda en fazla 25 plugin var hepside klasik essentials v.s