MD_Optional
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu Pingi Bi İniyor Bi Çıkıyor Mesela 9du 24 Oldu Sonra 11 Oldu.
Bi net cevap söyle.Başta sunucu pingi bir iniyor bir çıkıyor demişsin.Şimdide TPS diyorsun.Fakat TPS'de 24 değil en fazla 20 olur.Sallamadan konuşup doğru bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.Hayır Sunucu Ping Yani Sunucu Lagı.
Blok Kırınca Bazen Geri Alıyor.
Sunucu TPS Yani.
TPS Çoğalınca Sunucu Lag Cogalır.Bi net cevap söyle.Başta sunucu pingi bir iniyor bir çıkıyor demişsin.Şimdide TPS diyorsun.Fakat TPS'de 24 değil en fazla 20 olur.Sallamadan konuşup doğru bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.
TPS çoğaldıkça değil düştükçe sunucu batışa doğru ilerler normal olarak 18.30'a kadar sunucu dayanabilir.TPS Çoğalınca Sunucu Lag Cogalır.
TPS = Tick per SecondTPS Çoğalınca Sunucu Lag Cogalır.
Bak yine yanlış bilgi verdin.TPS Azalırsa, sunucu lagı artar.TPS Çoğalırsa sunucu lagı azalır.TPS Çoğalınca Sunucu Lag Cogalır.
Hayır dostum, ping tps demek değildir. TPS yani Ticks Per Second anlamına gelir. TPS nin 20 olması en iyi anlamdadır. Yani oyun içinde eğer essentials tarzı pluginler varsa /tps ile 5-10-15 dakika önceki lagı(tpsyi) /lag ile şimdiki lag durumuna bakabilirsin. TPS 18 in altına düşerse lag olur. Zaten /lag komutunda da 18 in altı sarı renk ile, üstü yeşil renk ile gösterilir. Zaten 10 tpsnin altında oyun oynayamazsın o durumda da kırmızı olur tps. Yani kısacası sorunun lag ise /stoplag ardından /stoplag -c (essentials varsa) bu komutları yazmanı tercih ederim sunucuyu biraz da olsa hızlandırıyor. Bir de pluginlerini düzenli tutman, güncellemen raminden fazla kullanmaman gerekir.Hayır Sunucu Ping Yani Sunucu Lagı.
Blok Kırınca Bazen Geri Alıyor.
Sunucu TPS Yani.
Kardeşim ben bilmeden cevap vermedim ve post kasmadım? Ayrıca sen bunu yazarken durduk yere kirletiyorsun?Yav Uzatmayın Çoğu Kişi Bilmeden Konuya Cevap Yazıyor & Post Kasıyor. Böyle Yapmayın Konuyu Kirletiyorsunuz
Nitrado Kullanıyorum Hiç Error Bulunmuyor.Sana sebeplerini anlatayım.
1. axitr kullanıyor olabilirsin (axitr 1 sunucuya 20-30 tane sunucu kuruyor bu 1)
2. pluginlerin çok fazla ve hatalı olabilir.
3. skriptlerinde hata veya yorabilecek skript olabilir.
4. spigot ise timings kaydı al.
5. loglarını kontrol et.