Pingten Korunma Hakkında Bir Soru

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Özellikle En iyi antivirüsler Arasında olan Eseti Kullanıyorum ve onların desteğiyle konuşmuştum. Kendilerinin Ddos Veya diğer ağ saldırılarına karşı Olan Özellikleri var. Fakat ben bu aralar Ping saldırıları yapmalarından Korkuyorum Esette Ağ Bölümü'nde Üç şey var

Not: Esetin bana saldırı yapması değil başka insanların bana Ping atması demek istedim

Kişisel Güvenlik Duvarı
Ağ Saldırılarına Karşı Savunma (IDS)
Botneet Koruması

Ama bana Ping Saldırıları yapmalarından bahsediyom. Başka kişinin ipsine ping atmak ağ Saldırısına dahilmi yani ESET im bu Ping den beni koruyabilirmi En memnun Olduğum antivirüs ? Pingten koruyabilirmi ?
Yoksa Ping Atmak DDos anlamındaki geliyor ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ping zaten direk modeme gitmiyor muydu ? Modemin guvenlik duvari filan aciksa birsey olacagini sanmiyorum.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modemin Güvenlik Duvarı Derken ? Nasıl gvenlik Duvarı Bilgisayara gitmiyormu Ping ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modemin de kendine has guvenlik duvari vardir. Ping ve ddos oraya gider. Senin bilgisayarini etkilemez. Guclu degilse modeminin guvenlik duvari internetin kesilir. Tabi portlar da var. Biri skype portuna saldiri yaparsa skypen kesilir. BU yazdiklarimdan emin degilim.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ozaman ESET şimdi ağ saldırılarına koruyormu ? Yazdığım gibi

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozaman ESET şimdi ağ saldırılarına koruyormu ? Yazdığım gibi

Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Bende ESET Internet Security vardı. Bi dergiden 6 ay lisans hediyeydi. 20gün falan önce bitti. Bildiğim kadarıyla koruyor. Ancak bazen minecraft için de sorun çıkarıyor. Bazen okorumaları kapatmadansunucuma kimse giremiyor. Bazen de giriyolar. Enteresan. Kısaca koruyor diye biliyorum.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende ESET Internet Security vardı. Bi dergiden 6 ay lisans hediyeydi. 20gün falan önce bitti. Bildiğim kadarıyla koruyor. Ancak bazen minecraft için de sorun çıkarıyor. Bazen okorumaları kapatmadansunucuma kimse giremiyor. Bazen de giriyolar. Enteresan. Kısaca koruyor diye biliyorum.
Kişisel Güvenlik Duvarını Kapatırsan Sorun çözülüyor ama benim korumam var ağ ve botneet saldırılarına ben yani Pingten bahsediyom Kişisel Güvenlik Duvarıda Açık ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ping gecikme süresi değil mi? Ddos ve benzeri saldırılar pingi yükseltiyor direkt olarak. Ddos bot gibi saldırılar oyuncuyla sunucu arasındaki gecikmeyi arttır ve oynayamazlar. Yani bütün saldırılar pinge etki ettiği için ping saldırısı denen şey bütün hepsi ile yapılabilir.