***************** pişmanlıktır

Ardagmr123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
8 gün önce bu şahışların sitesinden 90 tl verip herşeyi değişen + cape premium aldım. onlara güvenip bu parayı vermemin sebebi de önceden 3 arkadaşım almıştı. 8 gün geçti premium u ilk gün gönderdiler ancak cape i sorduğumda 72-96 saat içinde göndeririz dediler ancak göndermediler kaç gün geçmesine rağman ve canlı destekten sorduğumda ise engelliyorlar. yani kısacası bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
en iyisi orjinal siteden ucuza pre satan siteler dolandırıcı olma ihtimali %99 birkaç ay sonra premium da kalmaz merak etme

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
1-10₺ arası satılan Premiumları anlıyorum, oyunla bir bağın yoktur, hevesin geçene kadar 1-2 gün kullanacaksındır alırsın falan, ama her şeyi değişen + cape alacaksın, 90₺ veriyorsun ve orijinal sitesinden almıyorsun. neden?

bu ucuz alma sevdanızı çözemedim ben cidden. cape istiyorsun Premium istiyorsun fakat para vermemek veya daha az vermek istiyorsun. şükretmek diye bir şey vardır ya hani. veya oyun yapımcılarının hakkını vermek.

W

Wakkup

Ziyaretçi
eveeettt, 56489465 tane forumda orijinal site disinda almayin yazilarini dikkate almayip "belese getircem moruq" yaparsan olacagi budur dostum. hicbir zaman guvenmeyin su sitelere.