İstek Piston [Skyblock] [Yardım]

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Skybolckda, her adada en fazla 20-30 piston konulmasını istiyorum böyle bir şeyin plugini var mı ? Skripti de olabilir ama plugini istiyorum :p

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
galiba şöe bir plugin var ama tam bilmiyorum block limiti tarzında mesela 1 kişi en fazla 1 türden 20 block koyabilir tazında ise tam ne işe yaradıgını bilmiyorum ama denemek lazım bi dene test serverinde bumudur yoksa alakası yokmu tam bilemedim ama dene yinede block control gibi bişi galiba.
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
işte diyorum ya tam araştırmadım. siz inceliyin bu tarzda bişi deiye sordum ama büyük ihtimal skritp le yapabilirsin piston limitini

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@Faunne, eğer piston sayısını sınırlamak isteme sebebiniz kızıltaş sistemleri ile lag makinası yapmalarını önlemek ise şu eklenti işinize yarayabilir:

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
galiba şöe bir plugin var ama tam bilmiyorum block limiti tarzında mesela 1 kişi en fazla 1 türden 20 block koyabilir tazında ise tam ne işe yaradıgını bilmiyorum ama denemek lazım bi dene test serverinde bumudur yoksa alakası yokmu tam bilemedim ama dene yinede block control gibi bişi galiba.
link:

işte diyorum ya tam araştırmadım. siz inceliyin bu tarzda bişi deiye sordum ama büyük ihtimal skritp le yapabilirsin piston limitini

@Faunne, eğer piston sayısını sınırlamak isteme sebebiniz kızıltaş sistemleri ile lag makinası yapmalarını önlemek ise şu eklenti işinize yarayabilir:
ASkyblock Pluginin İçerisindeki Ayar Dosyasından Ayarlanıyordu :)
Gerek Yok Ekstra Plugine