PİSTONLARLA SAAT. 100 E KADAR SAYIYOR

LaST-LeGioN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamamen kendim yaptım. en başta yanda bir düğme var ona basarsanız 100 e kadar saymaya başlar. birtanede şalter var ona basarsanız sayılardan 9 olan durur. yapımı 3 gün sürdü yani çarşamba günü saat akşam 7 gibi başladım. şu an bitti. ufak hatalar var mesela 47,48,59,50,51 gibi şeyler oluyor. önemli değil onlar. sonuçta saymaya devam ediyor. 1 saniyeden bir şey olmaz :sırıtmak:
99 a gelince şaltere basın. onlar basamağı hemen durur. birler basamağındakide 0,1,2,3 diye 9 a gelince durur. sonra şalteri kaldırıp düğmeye birdaha basarsanız tekrar sayar.
download linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu makinayı geliştirmeye çalışmıyacam daha iyi şeyler yapmaya çalışacam. yaptığım şeyleri kızıltaş icatları bölümüne eklerim...

resimleri:

[DOUBLEPOST=1371800959,1371797169][/DOUBLEPOST]

LaST-LeGioN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel ama baya zaman aldı. saatlerce uğraştım. şimdi daha güzel, farklı şeyler yapmaya çalışacam. öğlen saat 1 den sonra başlarım farklı şeylere.
yapmamı istediğin şeyler varmı? bilgisayar yapacam ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. yani daha doğrusu, insanların minecraft ta yaptığı bilgisayarların mantığını anlayamadım. amacı ne? vs..[DOUBLEPOST=1371803781,1371803490][/DOUBLEPOST]Nasıl kuracağınızı anlatıyım ( bilmeyenler için )
http://rapidshare.com/files/963443899/RedStone.rar indirin.
açın. içinde RedStone adlı bi klasör var. ( mapın ismi )
sonra başlata tıklayın %appdata% yazıp enter e basın. .minecraft a girin.
saves in içine indirdiğiniz rar ın içindeki klasörü atın.
oyuna girin. tek oyunculuya girin. savelerinizin arasında göreceksiniz.

( bir arkadaşınıza falan gösterirseniz benim yaptığımı söyleyin :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )

LaST-LeGioN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet... düzeltmeye uğraşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. dediğim gibi. 1 saniyeden bir şey olmaz :)[DOUBLEPOST=1371826168,1371806767][/DOUBLEPOST]yeni bir şey üzerinde çalışıyorum. not defteri gibi bir şey. çeyreğine yakını bitti sayılır. önce başta şalterler var. şalterlerin üstünde sayılar var. 1,2,3,4,5,6 vs... 9 a kadar. bastığınızda o sayıyı 1010011 olarak biryerde kaydediyor. aynı anda 10 sayıyı kaydedebilecek değişik bölümlerde.
sonra 1 tane daha şalter var basınca benim yapmış olduğum adını ayırıcı koyduğum bölüme yönlendirecek kaydedilen harfleri... ayırıcıda 10011 olarak kaydedilen sayılar bizim gözle görebileceğimiz 1,2,3,4 e dönüşecek ordanda yaptığım ekranda gözükecek 1243324 olarak 10 tane. :)
şu an birazı bitti.

yaptığım yerlerini söyleyim:
ayırıcı bitti.
sayıyı 01 lere dönüştürme bitti.
sayıyı 01 olarak kaydetmeyi başka bir mapta denedim başarılı oldu onuda diğrelerine ekleyecem oda bitecek.
yani büyük ihtimalle pazartesiye kadar tamamen biter.

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel + O Not Defteri Projen Sayıları Dönüştürme Yapman Çok Başarılı