muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
4.'sünü izlediğimde çok beğenmiştim ama sıkıyor artık, adam yenisini getirmedi daha :IBuyur buda serinin sonu.
4.'sünü izlediğimde çok beğenmiştim ama sıkıyor artık, adam yenisini getirmedi daha :IBuyur buda serinin sonu.
3 ile 4 arasında 2.5 yıldan fazla var 5. si ne zaman gelir onu bilmiyoruz ._.4.'sünü izlediğimde çok beğenmiştim ama sıkıyor artık, adam yenisini getirmedi daha :I
Üzücü, hadi ağlayalım.3 ile 4 arasında 2.5 yıldan fazla var 5. si ne zaman gelir onu bilmiyoruz ._.
Yeni proje üstünde çalışıyor.4.'sünü izlediğimde çok beğenmiştim ama sıkıyor artık, adam yenisini getirmedi daha :I
ismi ne biliyor musun yeni projenin bi araştıralım?Yeni proje üstünde çalışıyor.
Yok adam açıklamıştı o 2.5 yılda tüm terslikler onu bulmuş (üni fln.) onun için 2.5 yıl sürmüş.3 ile 4 arasında 2.5 yıldan fazla var 5. si ne zaman gelir onu bilmiyoruz ._.
Ne olursa olsun Allan Becker candır, bi' yıl daha bekleriz :IYok adam açıklamıştı o 2.5 yılda tüm terslikler onu bulmuş (üni fln.) onun için 2.5 yıl sürmüş.
Animation vs. Minecraft. Twitch'de canlı yayın yapıyor çalışırken.ismi ne biliyor musun yeni projenin bi araştıralım?![]()
umarım buda diğeri kadar güzel olur şuanki gidişatı fena değil batırmazlar umarımAnimation vs. Minecraft. Twitch'de canlı yayın yapıyor çalışırken.
YouTube'da fragman benzeri bir şey yayınlamıştı: