Pivotcraft - Minecraft Uyarlamalı Animasyon Dizisi

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum, çoğunlukla olumlu yorum aldım. Onun dışında illa olumsuz yorum yapacak arkadaşlar çıkacak onların da neden olumsuz düşündüklerini merak ediyorum. Ufak yeni bir videoyla açılışı yapıyorum iyi seyirler :D

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pivocraft ne ki :D

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mine-Craft nasıl Maden-Sanatıysa Pivot-Craft Pivot-Sanatı oluyor :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağol dostum teşekkürler
İşte Bir olumsuz geliyor.Kardeşim belliki bu konuda isteğin var.Eğri oturalım doğru konuşalım bu animasyon senin için eğlenceli fakat bu kullandığın program eğerkiiyi fikirlere sahipsen onları güzel şekilde ortaya çıkarmaz yada ne kadar uğraşırsan uğraş tabi animasyonda ciddi ciddi uğraşıcam diyorsan eğer eğlence için yapıyorsan
Bunlardan öteye gitmez.Tekrar ediyorum hevesin var belliki zaten olması gereken tek şey bu yetenek falan diyenelr çıkıo arada saçma heves varsa herşeyi yaparsın peşini bırakmazsan sana tavsiyem Maya ile animasyon yapmaya çalış.Aynı fikirle daha güzel sunumlar ve grafik kalitesi yakalarsın.Tabi sadece modellemeyi mayadan yapıp başka programlar ile de animasyon yapabilirsin.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte Bir olumsuz geliyor.Kardeşim belliki bu konuda isteğin var.Eğri oturalım doğru konuşalım bu animasyon senin için eğlenceli fakat bu kullandığın program eğerkiiyi fikirlere sahipsen onları güzel şekilde ortaya çıkarmaz yada ne kadar uğraşırsan uğraş tabi animasyonda ciddi ciddi uğraşıcam diyorsan eğer eğlence için yapıyorsan
Bunlardan öteye gitmez.Tekrar ediyorum hevesin var belliki zaten olması gereken tek şey bu yetenek falan diyenelr çıkıo arada saçma heves varsa herşeyi yaparsın peşini bırakmazsan sana tavsiyem Maya ile animasyon yapmaya çalış.Aynı fikirle daha güzel sunumlar ve grafik kalitesi yakalarsın.Tabi sadece modellemeyi mayadan yapıp başka programlar ile de animasyon yapabilirsin.
Programın tam adını öğrenebilir miyim.

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu sen mi yaptın bro

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız bu önerdiğin program profesyoneller için, bunun paralı kursları dahi var. Hani izlediğin madagaskar, nemoyu bunlarla yapıyorlar sence tek başıma grafik tasarım, modelleme, animasyon olacak şey mi? :) Pivot animasyon zaten izlenmeyecek bir animasyon değil, hatta tüm gün oturup bu tarz video seyredenler bile mevcut.