Sağol dostum teşekkürler
O efektlere biraz çalışmam lazım ama zamanla olur.BeğendimAma creeper patlasa daha iyiydi.
Ne demek dostum teşekkür ederim.ellerine sağlık :3
İşte Bir olumsuz geliyor.Kardeşim belliki bu konuda isteğin var.Eğri oturalım doğru konuşalım bu animasyon senin için eğlenceli fakat bu kullandığın program eğerkiiyi fikirlere sahipsen onları güzel şekilde ortaya çıkarmaz yada ne kadar uğraşırsan uğraş tabi animasyonda ciddi ciddi uğraşıcam diyorsan eğer eğlence için yapıyorsanSağol dostum teşekkürler
Programın tam adını öğrenebilir miyim.İşte Bir olumsuz geliyor.Kardeşim belliki bu konuda isteğin var.Eğri oturalım doğru konuşalım bu animasyon senin için eğlenceli fakat bu kullandığın program eğerkiiyi fikirlere sahipsen onları güzel şekilde ortaya çıkarmaz yada ne kadar uğraşırsan uğraş tabi animasyonda ciddi ciddi uğraşıcam diyorsan eğer eğlence için yapıyorsan
Bunlardan öteye gitmez.Tekrar ediyorum hevesin var belliki zaten olması gereken tek şey bu yetenek falan diyenelr çıkıo arada saçma heves varsa herşeyi yaparsın peşini bırakmazsan sana tavsiyem Maya ile animasyon yapmaya çalış.Aynı fikirle daha güzel sunumlar ve grafik kalitesi yakalarsın.Tabi sadece modellemeyi mayadan yapıp başka programlar ile de animasyon yapabilirsin.
Yalnız bu önerdiğin program profesyoneller için, bunun paralı kursları dahi var. Hani izlediğin madagaskar, nemoyu bunlarla yapıyorlar sence tek başıma grafik tasarım, modelleme, animasyon olacak şey mi?autodesk maya