HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selamlar, beni geçtiğimiz ağustos ayından beri bu forumda görmüşsünüzdür büyük ihtimal. Görmediyseniz kendimi kısaca tanıtayım demek isterdim fakat profilime bakmanız beni tanımanız için yeterlidir
.
Her neyse konumuza gelicek olursak 5-6 dakika önce güzel bir pixel art sitesi buldum. Saçma sapan şeyler çizerken epey eğlendiğimi fark ettim ve bu siteyi sizle paylaşmaya karar verdim.
Sitede kısaca pixelart yapıyorsunuz. Ustası olmanıza gerek yok. Benim gibi eğlenmek için de girebilirsiniz...
Siteye ilk girdiğinizde sizi böyle bir ekran karşılayacak.
Burda kısaca bunun telefon uygulamasının da olduğundan bahsediyor. Gördüğünüz üzere üstte sağda ve altta işaretler var kısaca tanıtmak gerekirse;
Ana olarak bu eşyaları kullanıyoruz...
Kalem: Sağdan seçtiğiniz renkleri çizmenizi
Silgi: Yanlış yaptığınız yeri silmenizi
Kova ise: Arka plana tıklarsanız arka planın tamamını boyamanıza, yada bir çember çizip çemberin ortasını tek tıkla bir renge boyamanızı sağlar.
Bomba, sevmediğiniz bir pixelart'ınızı tamamen silmenize yarar. Silmeden önce uyarı gelir.
Pixel Art'ınızda bulunan rengi almak isterseniz üstte gördüğünüz araç ile o renge tıklamanız yeterlidir.
Bunlar Yakınlaştırma/Uzaklaştırma/Kaydırma tuşlarıdır. İşlevleri zaten isimlerinden belli.
En sağdaki sesi açıp kapamaya, ortadaki son yaptığınız yeri geri almaya, soldaki ise bir yer seçip oraya kes/yapıştır uygalamanıza yarar.
Aşşağıda yazan;
Yazısında ''Biliyor muydun? Pixeller 2013 yılında icat edildi'' yazıyor.
Sağında ise yardım butonu bulunmakta.
Sağ kısımdaki renklerin altından katman ayarı yapabiliyorsunuz.
Mavi ok ile gösterdiğim yer katman sayfasını açar.
Sol alttaki Market Editlenerek anlatılacaktır zaman bulunmamakta.
Acelem olduğu için daha düzenliyeceğim bir kaç güne...
Link unutmuşum:
Her neyse konumuza gelicek olursak 5-6 dakika önce güzel bir pixel art sitesi buldum. Saçma sapan şeyler çizerken epey eğlendiğimi fark ettim ve bu siteyi sizle paylaşmaya karar verdim.
Sitede kısaca pixelart yapıyorsunuz. Ustası olmanıza gerek yok. Benim gibi eğlenmek için de girebilirsiniz...
Siteye ilk girdiğinizde sizi böyle bir ekran karşılayacak.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Burda kısaca bunun telefon uygulamasının da olduğundan bahsediyor. Gördüğünüz üzere üstte sağda ve altta işaretler var kısaca tanıtmak gerekirse;
Giriş yap veya üye ol.
Ana olarak bu eşyaları kullanıyoruz...
Kalem: Sağdan seçtiğiniz renkleri çizmenizi
Silgi: Yanlış yaptığınız yeri silmenizi
Kova ise: Arka plana tıklarsanız arka planın tamamını boyamanıza, yada bir çember çizip çemberin ortasını tek tıkla bir renge boyamanızı sağlar.
Giriş yap veya üye ol.
Bomba, sevmediğiniz bir pixelart'ınızı tamamen silmenize yarar. Silmeden önce uyarı gelir.
Giriş yap veya üye ol.
Pixel Art'ınızda bulunan rengi almak isterseniz üstte gördüğünüz araç ile o renge tıklamanız yeterlidir.
Giriş yap veya üye ol.
Bunlar Yakınlaştırma/Uzaklaştırma/Kaydırma tuşlarıdır. İşlevleri zaten isimlerinden belli.
Giriş yap veya üye ol.
En sağdaki sesi açıp kapamaya, ortadaki son yaptığınız yeri geri almaya, soldaki ise bir yer seçip oraya kes/yapıştır uygalamanıza yarar.
Aşşağıda yazan;
Giriş yap veya üye ol.
Yazısında ''Biliyor muydun? Pixeller 2013 yılında icat edildi'' yazıyor.
Sağında ise yardım butonu bulunmakta.
Sağ kısımdaki renklerin altından katman ayarı yapabiliyorsunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Mavi ok ile gösterdiğim yer katman sayfasını açar.
Sol alttaki Market Editlenerek anlatılacaktır zaman bulunmamakta.
Acelem olduğu için daha düzenliyeceğim bir kaç güne...
Link unutmuşum:
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: