O Nu Nasıl Yapcam Yardım EdermisinHD doku paketlerini kullanmak için McPatcher ile Minecraft'ını patchelmen lazım. O zaman o sorun çözülür.![]()
Senin ekran kartın ile alakalı bir sorun. Ya da doku paketinde bir hata var. Her türlü sürücünü güncelle.![]()
Suna Bi bak Kılıca Ben Bunu Nasıl Duzeltcem[DOUBLEPOST=1417883631,1417883581][/DOUBLEPOST]
O Nu Nasıl Yapcam Yardım Edermisin
Ekran Kartını Guncelliyorum Daha İyi Bir Yazılım Bulunamadı DiyorSenin ekran kartın ile alakalı bir sorun. Ya da doku paketinde bir hata var. Her türlü sürücünü güncelle.
Nereden güncelliyorsun?Ekran Kartını Guncelliyorum Daha İyi Bir Yazılım Bulunamadı Diyor
Ekran Kartını Aygıt Yöneticisinden Baska Texture Pacde denedim aynı gene farklı texture pack çok denedim hepsinde aynıNereden güncelliyorsun?
Ayrıca başka bi' doku paketi dene.
Driver Booster 2 kullan. Ayrıca ekran kartı modeli nedir?Ekran Kartını Aygıt Yöneticisinden Baska Texture Pacde denedim aynı gene farklı texture pack çok denedim hepsinde aynı
Wowow. Ekran kartını yenile. PC'yi aldığın günden beri aynı ekran kartını kullanıyorsan öyle bir sorun yaşaman normal. Yeni bir ekran kartı satın almayı dene. Hatta tüm donanımlarını değiştir değiştirebilirsen.Ekran Kartı Ati Baya Önce Almıstık Pc yi ondan olabilirmi 10 yıl geçti
Google'dan araştırabilirsin şimdi burada anlatmayayım.En Kısa Zamanda Alcam Sen Bana Pc Önerirmsin 1000-1500 tl arası