Pixelmon Plugini yok mu ?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yok tabi. :D kim yapabilir olum bunun pluginin kafan iyi mi :D pixelmon'un sabit mod'u varğ. :D

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok tabi. :D kim yapabilir olum bunun pluginin kafan iyi mi :D pixelmon'un sabit mod'u varğ. :D
Ben mod kurmayı bilmiyom :D ayrıca benim crack modlar kuruluyodu ( sadece x-ray ,rei minimap ve TMI kurmayı biliyom) premium indirdim bunda kuruyom ama bişe olmuyo kurmayı bilsem bile kuramam yani niye öyle oluyo bilmiyomda modlar yüklenmiyo bende premium olunca

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben mod kurmayı bilmiyom :D ayrıca benim crack modlar kuruluyodu ( sadece ***** ,rei minimap ve TMI kurmayı biliyom) premium indirdim bunda kuruyom ama bişe olmuyo kurmayı bilsem bile kuramam yani niye öyle oluyo bilmiyomda modlar yüklenmiyo bende premium olunca
Yaziyi Okuyunuca Ben "Brain ERROR ERROR CODE 101"
Eskiden Pixelmon .minecraft atanlar vardi onlari al orda büyük ihtimalle 2.9.4 filan olacak onu 3.0.4 ekle .minecraft ile değiştir düz mantik :p

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaziyi Okuyunuca Ben "Brain ERROR ERROR CODE 101"
Eskiden Pixelmon .minecraft atanlar vardi onlari al orda büyük ihtimalle 2.9.4 filan olacak onu 3.0.4 ekle .minecraft ile değiştir düz mantik :p
Ya işte sıkıntı da orda onlar modpack atıyo ben sadece pixelmon istiyom fazladan mod istemiyom lag yapıyo