Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
REKLAM AternosPixelStone Gelin +15 de alım Aternos deyip geçme ! alımlar sadece +15 de içeri gel
Alımlar +15 de bana 5-10 kişi varken hani alım yapcaktın deme sw güzel 4 gün uğraştım Adanı Kur ve hemen başla en az az 5 kişi en çok 15 kişi getirene admin ip PixelStoneSkyblock.aternos.me
Rezalet bir server daha. Geyik yapılınca yanlış anlaşılıyor + anneci tayfa çok fazla. Bir oyuncu anneme küfür etti ve ardından kurucu taraf tutarak yapması gerekenin tam tersini yapıp anneme küfür eden arkadaşını değil, beni 30 dakikalığını susturdu. Bu kadar küfürüde 'kel' dediğim için yedim. Bu servera girip oynayan insanın olmayacağı konusunda sanırsam herkes benle hemfikir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.