[PixelTürk Network] - [Mimar] Hardcore Factions - Level ve XP (Görev Destekli), Özel Giriş Sistemi

Çalışmamı Beğendiniz Mi?

• Evet Mükemmel!

Kullanılan: 4 66.7%
  • Hayır İğrenç!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Gelişmesi lazım!

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ruh hali

Sunucu Hakkında
Tam 6 aydır bu sunucu için tek başıma çalışıyorum. Artık işleri iyice hızlandırmak için bir Mimar alımı yapıyorum sunucu hakkında tam bilgi için aşağıya inebilirsiniz.

Özel Eğitim Sistemi
Spawn'da bulunan özel eğitim iskeletine tıklayarak PixelTürk hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Market Sistemi
Sadece NPC'den ve GUI'dan oluşmuş marketimiz sayesinde alım satım işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Oylayıcı
Yakında gelecek olan Planet Minecraft gibi sitelerden özel olarak oylayarak tam 300 Pixel Coin kazanabilrisiniz.

Mükemmel Level Sistemi
Bu level sistemi sayesinde her blok kırdığınızda, adam öldürdüğünüzde, ayrı ayrı madenleri kazdığınızda, xp gelmektedir. Ve her seviyede belirli özellikler vardır. Örnek olarak sadece 3. seviyede altın elma yapabilirsiniz. Ve bunun devamında birçok seviye özelliği vardır.
VE DAHA BİRÇOK ŞEY...

Tek yapmanız gereken bana özel mesaj yolu ile ulaşmanız. Daha sonrasında sunucunun mimari kısmında yardımınız dokunacaktır.
BYBLUERA
@PIXELTURKNETWROK
Sunucu hakkında fikirlerinizi alt kısımda belirtmeyi unutmayınız.

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
ip nerde ve mimar olabilirim

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
bilgi için tşk

charmfox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba uzun süredir tecrübeli adminlik yapıyorum yaşın 16 eskişehirde oturuyorum eğer adminlik için beni kabul ederseniz skype: facebook:cagdascan.tekin veya siz bana skypenizi ulaştırabilirsiniz

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ruh hali
merhaba uzun süredir tecrübeli adminlik yapıyorum yaşın 16 eskişehirde oturuyorum eğer adminlik için beni kabul ederseniz skype: facebook:cagdascan.tekin veya siz bana skypenizi ulaştırabilirsiniz
Maalesef admin almıyoruz. Sadece şimdilik mimar.

Nithfael89

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ben burada çalışabilirim daha çok map yapıp satarım skypede ayrıntılı konuşabiliriz firefied12

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , benim adım Aydın. Yaşım 15 yazarlık bölümünde okuyorum.

2 yıldır Online oyunlarda yetkili olarak çalışıyorum " (BKZ : Minecraft,CS:GOvb.) ". Türkçe seviyemi değerlendirmek amacıyla oyun içi destek görevlisi olarak yetkimi yerine getiriyorum. Fakat hep orta derecede sunucularda çalıştım. Artık büyük sunuculara geçme fikrini aldım ve K**nyaCraft Türk Hub serverinin pvp portalında administrator olarak çalışmaya başladım. Daha sonrasında pc'ye biraz ara verdim. Ve tekrardan geri dönüş yaptığım zaman büyük hedefli sunucular bulamadığım için hep orta seviyeli sunucularda ve takımlarda çalıştım. %55 Orta seviye olarak grafikerliğim var. Fakat artık grafikerliği bırakmayı düşünüyorum çünkü girdiğim her sunucuda grafik yapmaktan bıktım usandım. Artık oyun içi desteğe yönelmek istiyorum. Ve sizin sunucunuzda görev almak istiyorum.

İletişim adresleri olarak ;
Mail ( Kişisel ) : [email protected]
Facebook : Kullanmıyorum.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Ruh hali

vVanger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
S.a ben Ömer ParsTeam ekibinde mimarmım normalde map yapıp satarım ama pluginleriniz vs. özenle hazırlanmışsa sizin için build yapabilirim skype: omerrey12