"PixelTürk Network" Türkiye'nin en iddalı ve en güçlü Minecraft minigame sunucusu geliyor!

Fikir Nasıl ?

• Güzel

Kullanılan: 5 71.4%
  • Kötü

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba arkadaşlar ben byBluera. Beni bu forumda bilen bilir ve büyük bir Minecraft server projesi ile geliyorum. Şu an'a kadar tek başıma ilerletmiş olduğum projeyi artık başkaları ile de paylaşıp yetiştirebilmek istiyorum. Bu sayede daha çabuk mükemmelliğe kavuşabilirsiniz. :)
(Lütfen Konuyu Sonuna Kadar Dikkate Alın)

Sunucu Helper Sistemi (Yeni Gelen Oyucular İçin)

Eğlenceli Lobi Gadget'leri (Eklenmeye Devam Ediyor)

Türkçe "UTF-8" destekleyen baştan kodlanmış plugin ve tabela sistemleri

Bu projenin burasına kadar tek başıma geldim ve buna yardım edebilecek builder olsun plugin yazarı olsun her türlü sıkıntı olmaz. Sunucu hamachilide yapılıp sonradan hostinge taşınacaktır.

Hamachi ID: pixelturknw
Hamachi PW: bybluera
Başvuru yapmak isteyen ister burdan istersede yukarıdaki id ye katılıp yapabilir.

darktybet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aradığın yetkilerin listesini yazabilir misin yada moderatör gibi bir boş yer var mı söyler misin şu sıralar bu tür yetkileri arıyorum da. Kolay Gelsin bu arada

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
aradığın yetkilerin listesini yazabilir misin yada moderatör gibi bir boş yer var mı söyler misin şu sıralar bu tür yetkileri arıyorum da. Kolay Gelsin bu arada
Ulaşın
Build konusunda destek olabilecek kişileri şu anlık almak istiyorum. Deneme builder felan yok zaten minigame server bu faction değil. Yetkili alımları sonra olucak. Build konusunda destek olabilecek kişiye builder yetkisi verilecek ve bunun üzerinede konuda ve websitede ismi geçecek.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Sunucunda Ciddi Anlamda Katkım Olmasını İstiyorum Ve İstekliyimde.
Sunucuna Admin Arıyorsan Beni Seçebilirsin.Yaşım 16 Küfür Vs Etmiyorum.
Yaklaşık 3 Hub Sunucum Oldu Deneyimim Fazla.
Sunucuya Kişi Çekebilme İğtimalimde Bulunmaktadır.
İletişim Adresim;
Murat.Bircandan <-----Skype