[PL] Ögrenmek İstiyorum Yardım Lütfen...

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben bundan yaklasık 2-3 ay önce skripte baslamıstım ve kendimi geliştirdigimi düşünüyorum ve artık plugin yazmayı ögrenmek istiyorum. Sizin De Yardımınızı Bekliyorum. En Temel Bilgileri Atar Mısınız Bildiginiz ?
NOT: Size Sormamın sebebi bana skripti ögreten sizsiniz ve Bence plugini bilen kisiler de var aranızda.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin Yazmayı Ögrenmek İstiyorsan İlk Önce Javayi Bilmelisin Youtubede sin5an diye Bir Kanal Var Onun 0dan Java Serisi Var Onu İzlemeni Tavsiye Ederim Javayı Ögrenirsen Plugin Yazmak Kolay Olacaktır Senin İçin bende izliyorum ve Çok Şey Ögreniyorum..

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Plugin kodlamak skript kodlamaya benzemez.Kolay kolay kimse plugin kodlayamaz.Bence öğrenmeye çalışma skript bilgini geliştir.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öğrenemezsin,yapamazsın deyip arkadaşı üzmeyin boşa. Belki öğrenebilecek hem bende ilk skript ile başlamıştım sonra javaya geçmiştim ve şu an baya geliştirdim kendimi. Kardeşim bak yukarda arkadaşlar link atmışlar bende o adamdan öğrendim javayı, ilk önce derslerin 12 tanesini izle uygula bakmadan yapmaya çalış. Sonra öğrendiğinde söyle bana sana ben öğretirim veya nasıl öğreniceğini söylerim. Bir yerde takılırsan skype: furkan.dogan578 :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ögrenemezsin Diye bi laf yok kafanı iyice ver bu java ögrenme videolarına takır tukur yazarsın pluginini.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Java kullanacağın şekle göre kolay bir dil lütfen*(genel olarak zorlamadım ama yine de kolay bence)
Kütüphaneyi de az İngilizce'yle çok rahat çözersiniz*
Zor falan demeyin hani uğraşan yapıyor :(

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gerçekten skriptte profesyonel olduğunu düşünmeden plugine başlama. Yapamazsın demiyorum zorlanırsın zorlandığın için de kendini beceriksiz sanıp üzülürsün.

VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gerçekten skriptte profesyonel olduğunu düşünmeden plugine başlama. Yapamazsın demiyorum zorlanırsın zorlandığın için de kendini beceriksiz sanıp üzülürsün.

VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim isime yarayacak sey aslında java ama ben bilmedigim için baslangıc olarak skripte basladım. Suan java kodlamak istiyorum ve bunun üzerine yürüyecegim

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Sana en iyi ve en etkili yolu söyleyeceğim şimdi. Deneme-yanılma yöntemi en kalıcı yöntemdir. Hırslı olman lazım sürekli düşünmen yeni fikirlerle anında deneme isteğin olması lazım. Ayrıca emin ol ki ingilizcenin iyi olması gerekir. Her zaman aradığını Türk sitelerinde bulamazsın. Araştırmalarının %80'i ingilizce olacak.
Arkadaşların verdiği sitelere kanallara gir bak. Anlamıyorsan bile en azından taklit et. Yaza yaza taklit ede ede kodları ezberleyeceksin mantığı kavradıktan sonra eminim ki kendi eklentine imza atarsın