MuzafferM54
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaslar Factionda yapılan hammaddedeki örnegin Odunalrın 2 dakikada bir yenilenmesini istiyorum. Hangi plugin veya hangi skripti kullanmalıyım??
Bu plugin değildir eklentidir, mine reset lite in yanında kullanılır. Mine reset lite reloaded kullanabilirsin bu arada.Mine Reset Lite Plus
Bu plugin değildir eklentidir, mine reset lite in yanında kullanılır. Mine reset lite reloaded kullanabilirsin bu arada.
Ben adama yardım etmeye çalışıyorum trolleme amacın nedir ?
link verir misiniz bir de nasıl kullanacam ? RegenBlock ta sıkıntı oluyor blok gelmiyor sag tıklıyorum bosluga blok geliyor falanMine Reset Lite Kullan
[MRL]
"Bu plugin değildir eklentidir" diye ifade etmen yanlıs.Ben adama yardım etmeye çalışıyorum trolleme amacın nedir ?
Anlatılmak isteneni verdim sonuçta değil mi ? Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum google transleteden çevirip geliyorsun buraya"Bu plugin değildir eklentidir" diye ifade etmen yanlıs.
link verir misiniz bir de nasıl kullanacam ? RegenBlock ta sıkıntı oluyor blok gelmiyor sag tıklıyorum bosluga blok geliyor falan
ver skript kodunu kullanayım.Skript kullan
peki bu plugin nasıl çalışıyor ?Anlatılmak isteneni verdim sonuçta değil mi ? Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum google transleteden çevirip geliyorsun buraya
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.buyur kardeşim
ver skript kodunu kullanayım.
peki bu plugin nasıl çalışıyor ?
ben ikisini de bilmiyorum.MineResetLite in mantığı ile tamamen aynı