create bound holo object %string% with id %string% to %entity% [offset by %number%, %number%( and|,) %number%]
set score "&2&lBELOW" below arg to 10 for player
Oyuncu koşarken geride kalıyor, test ettim.Yaparsın ancak buna PlaceHolder denmiyor.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Senin altta verdiğin kodu nereye yazmam gerek?Oyuncunun adının üstüne yazmayı hologram ile yapabilirsin fakat hologram oyuncuya göre geride kalabilir.
Diğer türlü oyuncunun isminin altına yazı yazılabilir;SkRayFall ve HolographicDisplays gereklidir.Kod:create bound holo object %string% with id %string% to %entity% [offset by %number%, %number%( and|,) %number%]
Sadece SkRayFall gereklidir.Kod:set score "&2&lBELOW" below arg to 10 for player
Yazdırabilirsin. Kod istediğin yerde kullanılabilir.Senin altta verdiğin kodu nereye yazmam gerek?
Ve ayrıca o "BELOW" kısmına "%{seviyesi.%player%}%" variablesini yazdırabilir miyim peki?
is not a type hatası aldım ama...Yazdırabilirsin. Kod istediğin yerde kullanılabilir.
SkRayFall kurulu olduğundan emin olun.is not a type hatası aldım ama...
Kurulu fakat sürümü eski olduğundan olabilir mi?SkRayFall kurulu olduğundan emin olun.